Step Up All In

Step Up All In (2014)

Every step has led to this.

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Ik heb me deze film aangeschaft omdat ik de vorige goed vond en wel van het dansen houdt.
Ik ga er volledig met akkoord dat het scenario veel beter zou kunnen, maar ik vind het ook logisch dat het scenario hier meer naar de achtergrond wordt geplaatst en het voornaamste in deze filmen, het dansen, de prioriteit krijgt.
En dat dansen is nog steeds perfect, ook in deze 5de Step Up film.
Ook ik was tevreden met de terugkeer van enkele oudgedienden uit de eerste films, en hoewel ze al wat ouder zijn (en dat zie je bij sommige toch wel duidelijk), hun dansen is nog steeds van grote klasse.
Ik ga voor mijn opinie over deze film puur af op de dansscènes, en die zijn uitstekend en daarom krijgt deze film van mij nog steeds een hoge score, en die is nog steeds verdiend ook !!

Glennekeeeee

Avatar

Ondanks de terugkeer van enkele oudgediende kan de laatste step up geen vuist meer maken tegen de al mindere sequels. dansend niks vernieuwend, zelfs visueel was het aan de saaie kant, de acteurs die er meer tegen hun zin zaten te spelen etc. het enige wat nog enigszins tof was, was de reflectie op de hedendaagse wereld, het vortex gedoe als kwinkslag op the voice (met nogal gelijkaardige rondes), de mentaliteit van de wereld hedendaags etc. maar dat is dan ook de enige moeite die de schrijvers van dit verhaal hebben gedaan. een aangenaam kijkbeurtje voor éen keer, maar een tweede keer zal ik hem echt niet meer opzetten. step up all in was vooral een step up: it's all over.

3,5/10