Brick Mansions

Brick Mansions (2014)

Undercover and never Outgunned

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Minder bekende actiefilm met Paul Walker in de hoofdrol.
Ik vond hem lang niet slecht en daarom ben ik ook een beetje verbaasd dat deze film zo'n lage scores krijgt.
Oké, het is geen top-scenario, maar er zit meer dan genoeg actie in deze film en hij is ook boeiend genoeg.
IK heb me er alvast mee vermaakt.
De film is opgedragen aan Paul Walker, zoals iedereen weet is Paul Walker verongelukt in een auto ongeluk en is dit ook een van zijn laatste filmen.
De allerlaatste met hem in een hoofdrol komt er volgend jaar aan en daar zitten we met zijn allen op te wachten, Furious 7.

Glennekeeeee

Avatar

***1/2

de afsluiter voor dé afsluiter van de filmcarrière van Paul Walker. en dé afsluiter is diegene waar hij hoge toppen mee scheerde. deze is misschien wel waarom hij nog meer bekend stond. een leuk actietussendoortje dat nooit een hoogvlieger wordt maar ook amper verdeeld. zeker het parcour-gedeelte is leuk verworven in de actie en het is dan ook enigszins jammer dat dat parcour langzaamaan verdwijnt in de film. walker speelt op de paul walker manier, maar dat blijft aangenaam om te zien. de actie is leuk en zoals ik al zei vaak 'origineel' door het parcourgegeven waardoor je over de top kan gaan én dat doet deze film ook. denk vooral niet te veel na want dan ga je alle fouten beginnen tellen en je hebt daarvoor geen vingers genoeg. maar ondanks de onlogica, de middelmatige vertolkingen van de cast is het dankzij de actie, de parcour, het beetje sci-fi toch een aangenaam tussendoortje dat mij zeker bevallen is. 1 groot minpunt! de muziek, zeker bij de actiescènes was die nutteloos en verbrak het de sfeer.

6,5/10

TomV

Avatar

Brick mansion is de laatste volledige film van Paul Walker, alleen of hij hier nou zo blij mee moet zijn... Even wat pro's en cons:


Pro's:
- Paul W.
- Sommige aktie scenes zijn goed te doen
- De aftiteling
Cons:
- Elke vorm van logica ontbreekt in deze film. Even wat kleine dingetjes: Met 80 mijl in een andere auto klappen en er ongeschonden uitlopen - 20 man vol bewapend met wapens kunnen geen persoon raken die recht voor ze uitlopen
- RZA en die ren dude acteren als een zak aardappelen. Teksten word letterlijk opgelepeld van een bord wat achter de camera word opgehouden. Een cursus acteren bij de LOI zou een goede zijn voor hun
- Aktie scenes zijn van het kaliber fiets hem erin
- Humor wat totaal misplaatst is en wat soms té krom voor woorden is
- Soundtrack die soms totaal niet matched met de actie
- Verwaarloosbare stereo type figureren
- Een klap op je harses krijgen en dan fluitende vogeltjes horen is NOT DONE!
- Irritaties's alom
- De prijs uitreiking van een houte krat en een fiets was het meest spannende van de avond


1.8/5