Never Say Never Again

Never Say Never Again (1983)

Sean Connery ist James Bond 007 [Sean Connery is James Bond 007] [German poster]

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Ook al behoort deze niet tot de officiële bond-reeks, toch beschouw ik het als een deel ervan, vooral omdat Connery in deze film aantoonde dat hij, ondanks de iets te oude leeftijd voor Bond, een volwaardige James kon spelen. misschien wel met meer overtuiging dan in zijn laatste passage in de officiële reeks. leuk verhaal met meer nostalgie naar de oude films en niet de in die tijd over the top verhaaltjes met o.a. Moore.

een mooie toevoeging van de bond reeks zonder een echte hoogvlieger te zijn maar de terugkeer van Connery maakt zeer veel goed

Olrik

Avatar

Never Say Never Again is een Bondfilm die ik het liefst zou vergeten, want de film ergerde me op vele momenten en Sean Connery is zo goed als zijn legendarische personage kwijt.
Misschien zijn veel mensen het absoluut niet eens met me als ik dit zeg, maar voor mij is dit het slechtste deel uit de Bond serie en zeker geen volwaardige 007 met erg slecht uitgewerkte personages en matige effecten.
Geen film die me kon bekoren en voor mij is hij niet van herhaling vatbaar.

5,0 / 10

Tarkus

Avatar

Hoewel deze film niet behoord tot de officiële Bond reeks, is dit wel een heel goede film.
Sean Connery die terug in de huid van James Bond kruipt, iedereen zat er toen een beetje op te wachten, en ondanks zijn wat oudere looks doet hij het nog steeds prima.
Ook de rest van de cast is goed, met wat grotere namen zoals Klaus-Maria Brandauer, Max Von Sydow en de verrukkelijke Kim Basinger.
Maar let ook op de kleine rol van Rowan Atkinson (Mr. Bean), als de wat klunzige secret agent, echt een rolletje voor hem.