November Man

November Man (2014)

A spy is never out of the game.

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rebel1984

Avatar

Vond het een prima film.
Lekker vlotte aktie waarin Pierce Brosnan weer eens als aktie held te
zien is.
Zeker de moeite waard!

Tarkus

Avatar

Prima film met ex-James Bond Pierce Brosnan.
Voldoende actie en spanning in dit spionageverhaal.
Vond hem wel geslaagd al is de film dan niet zo bekend, verveeld heb ik me alvast niet.

Glennekeeeee

Avatar

jaime91 "November Man
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik vind November Man een zeer verwarrend onlogische rommelige film. Wat ontzettend jammer is aangezien de acteurs het allemaal prima doen. Het is tof om Pierce Brosnan eindelijk weer als actiester in een film te zien, nieuwkomer Luke Bracey doet het ook helemaal niet onaardig als Brosnans pupil Mason en ook Olga Kurylenko acteert goed. Het is alleen zo jammer dat het script zo rommelig in elkaar steekt. Personages nemen in luttele seconde ineens ontzettend vreemde beslissingen Mason die de hele film door op Deveraux aan het jagen is, besluit hem op het eind ineens te helpen en ook de plottwisten komen uit het niets vallen en worden heel raar uitgewerkt. Dat Hanley uiteindelijk de badguy blijkt te zijn wil ik nog wel in mee gaan, maar dat hij in een paar seconde van gevangene en verdachte verandert in leidinggevende is te bizar voor woorden. En alsof dat nog niet erg genoeg is, zitten er ook nog wat andere slordigheden in het script. De Russische huurmoordenares kan wel heel simpel haar wapens in haar koffers meesmokkelen. En waarom schiet zij op het eind diegene af die haar de missie geeft? Waarom deed ze dat niet eerder al?

"


je spoilers kloppen vaak langs geen kanten hoor die computernerd was niet de opdrachtgever voor die russische dat was een hulpje en die wist te veel en dat Mason uiteindelijk Deveraux helpt is omdat hij pas op het einde beseft dat Hanley de badguy is én niet deveraux, op het einde speelt hij even mee met hanley om meer controle te hebben over de situatie en hij zo deveraux beter kan helpen. is toch niets nieuws onder de zon, komt zoveel voor in zo een filmpjes

November Man is zo een typisch doordeweeks actiefilmpje a la Jason Statham. alleen is het jammer dat het maar dit niveau haalt omdat er wel meer in zat, ten eerste kijk je met iets hoge verwachtingen naar de terugkeer van AGENT Pierce Borsnan en de eerste shots geven ook nog een knappe visuele stijl met zich mee. maar al snel word het camerawerk een rommeltje, slaat het verhaal alle kanten op en is de actie echt belachelijk op sommige momenten. is het echt nog mogelijk in de 21e eeuw dat ze autoraces op versnellingsknopje zetten om het zo sneller te laten lijken?

maar al bij al blijft het wel vermakelijk en blijft Brosnan een charismatisch figuur die zonder moeite deze film draagt.

5/10