Reviews (2)

Spider-fan

Avatar

Het heeft wel zijn momenten en ik moest wel lachen om sommige dingen, maar het vertelt eigenlijk nauwelijks een verhaal en op den duur vond ik het toch wat flauw vaak - maar vampierkomedies zijn vaak een beetje flauw omdat het altijd over de cliché vampier onderwerpen gaat: slapen in doodskisten, dodelijk zonlicht, veranderen in vleermuizen etc. etc.

Ook word ik de mockumentary stijl wel eens zat, maar het ziet er niet naar uit dat dit snel zal verdwijnen, als dat ooit al gebeurt.

Mark

Avatar

Mockumentary die een stel vampieren volgt die proberen te overleven in een stad in Nieuw Zeeland. Horror en hilarische komedie die worden afgewisseld. Begint al bij de introductie van de vier hoofdpersonen en hun rare gewoontes. De hele film door blijft het op datzelfde niveau zitten, vrijwel nergens zakt de film in. Dit is echt heel leuk gedaan, verder in de film komen er ook nog weerwolven en politieagenten bij die ze hypnotiseren op hun eigen knullige vampieren manier. De absoluut beste quote van de film, zoals ik het me herinner: Vampier 1: "We drink virgin blood becouse it sounds cool." Vampier 2: "Yeah. Look at it this way, if it was a beef sandwich you would enjoy it more if you knew it hasn't been fucked". Kan je daar om lachen dan zou ik deze zeker kijken.

Imagine Limited 2014