Going in Style (2017)

You're never too old to get even.

Drie bejaarde heren beramen een bankroof. Aan Michael Caine, Morgan Freeman en Alan Arkin kun je je moeilijk een buil vallen.
play

6,2 details

  • 96 Min
  • Komedie
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
96 Min Verenigde Staten

Drie senioren verliezen hun pensioengeld waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Op een dag besluiten ze dat ze er genoeg van hebben. Ze maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.

Regie
Zach Braff
Arthur Lewis
Cast
Morgan Freeman, Michael Caine, Christopher Lloyd, Matt Dillon, Alan Arkin, Joey King, John Ortiz, Ann-Margret, Siobhan Fallon, Peter Serafinowicz, Josh Pais, Maria Dizzia, Melanie Nicholls-King, Doris McCarthy, Jeremy Bobb, Ashley Aufderheide, Lolita Foster, Jen Ponton, Camiel Warren-Taylor, Aly Tricarico, Gina Diaz, Katlyn Carlson.
Release
06.04.2017
Release NL
06.04.2017
Release DVD
09.08.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Zach Braff | Cast : Michael Caine (Joe), Morgan Freeman (Willie), Alan Arkin (Albert), Ann-Margret (Annie), Christopher Lloyd (Milton), Matt Dillon (Hamer), John Ortiz (Jesus), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2017

Vraag niet waarom, maar mannelijke acteurs gaan doorgaans langer mee dan hun vrouwelijke collega's. Aan hen worden niet zulke belachelijke eisen gesteld om er jong(er) uit te zien. De gemiddelde leeftijd van de drie hoofdrolspelers in de komedie Going In Style is tweeëntachtig. Samen strijden ze voor een goede oude dag. In stijl.

De knarren hebben het op hun oude dag nog best wel zwaar. Grootvader Joe heeft moeite het hoofd boven water te houden als hij van zijn bank krijgt te horen dat zijn huis binnen dertig dagen zal worden verkocht als hij zijn hypotheek niet betaalt en tijdens een bezoekje ook nog eens getuige is van een overval. Zijn vriend en ex-collega Willie ziet zijn dochter en kleindochter, die aan het andere eind van het land wonen, veel te weinig en houdt zijn ernstige nierkwaal verborgen. En Albert tot slot vult zijn dagen met het geven van muzieklessen aan ongetalenteerde studenten en wordt achterna gezeten door één van hun oma's.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Going in Style Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

MovieMazzter

"...een misdaad komedie met 3 oudjes (alle respect voor hun carriere uiteraard)....als dat maar goed gaa......"

Going in Style

acties