Junior

Junior (1994)

Nothing is inconceivable

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Redelijke komedie die ik ooit al wel eens had gezien, maar toch leuk om eens opnieuw te bekijken.
Het verhaal is natuurlijk compleet over the top, maar het maakt het geheel des te leuker.
De cast bestaan uit de grote namen uit de jaren 90 en op DeVito na zijn het niet echt acteurs die hun sporen hebben verdiend in komedies, maar slecht brengen ze het er helemaal niet af.
Verstand op nul en genieten maar.

CAGE

Avatar

Of niet te vaak zien, of niet te vaak uitzenden zou ik zeggen. Zenders weten echt niet meer wat ze op de buis zullen brengen de laatste tijd. Dit zou ik als boss van een zender nooit, maar dan ook nooit op de buis laten verschijnen. Als je al ziet hoevaak die de afgelopen jaren is geweest. De pret was er al af, maar na dat al helamaal. Een afgang van proberen om zoet over te komen.

Kenji

Avatar

Dit mag toch geen Arnie-topper genoemd worden. I.p.v. de Oostenrijkse Eik die plusminus 90 Valverdiaanse soldaten neermaait in plusminus 35 seconden (gelukkig wordt Commando in mei weer uitgezonden! Smiley face ), zien we een Oostenrijkse Eik die zwanger wordt en allerlei verwarrende vrouwelijke emoties meemaakt. Ik voel me daar persoonlijk erg ongemakkelijk bij, zeker als Arnie gaat lopen klagen dat hij last heeft van overgevoelige tepels. Dat is geen humor meer wat mij betreft! :N
[rating 4.5]