Kickboxer

Kickboxer (1989)

An Ancient Sport Becomes A Deadly Game. [US Movie Poster]

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bloempietje

Avatar

Een hooguit 5.8 waard het is een film van gemiddelde kwaliteit.

CASINO

Avatar

Het stukje dat hij al die palmbomen doorschopt ken ik me nog wel herrineren.. verder lang geleden.. dus ga ik vanavond maar doen.. dan maar geen gaurdian Smiley face

GREAT gevechtsfilm fan

Avatar

Kickboxer zeker 1 van de beste van Damme films vindt ik misschien niet zo goed als bloodsport maar zeker de moeite waar om eens te kijken
als je een martial art fan bent dan moet je deze zeker zien en bloodsport van van Damme
vooral het eind gevecht tegen tong po is zeer goed vindt ik

8/10

DVD-maniac

Avatar

Weer typisch zo'n JCvD-film. Veel opgefokte vechtscenes, die macho-kreten van hem als ie z'n tegenstander tot moes slaat en dan die training die hij krijgt, verre van realistisch en niet overtuigend.
En net als alle andere films is het weer precies hetzelfde verhaal.. oog om oog, tand om tand. De eerste paar films is het nog wel leuk, maar op een gegeven moment gaat het gewoon vervelen.
[rating 2.5]

BunnyHunter

Avatar

Jeugd sentiment...

Mooie film!

Crveni Luk

Avatar

Ik heb deze film meer dan 30 keer gezien, en 'k vind het nog steeds een goeie film met mooie muziek en goede actie. Ik vond Michel Qissi (Tong Po) altijd goed. De actie en martial arts zijn van goede kwaliteit en tot slot moet er nog gezegd worden dat er een aantal erg mooie beelden van Thailand in de film zijn verwerkt, die voor een aangename afwisseling zorgen.

Moviemagic

Avatar

Henry Krinkle "wat is moviemagic toch een sukkel. Hij vergelijkt deze film zeker met The Godfather ofzo -_-"


Nee hoor, integendeel zelfs. Godfather was en is nog steeds goed. JC heeft zijn tijd gehad in begin jaren 80 en toen waren die films ook een succes. Dat is nu niet meer. Daarvoor zijn verhalen te overeenkomstig.

WoUtoMatiC

Avatar

Is dit die film waarin van Damme een spagaat doet?

Henry Krinkle

Avatar

Wat is moviemagic toch een sukkel. Hij vergelijkt deze film zeker met The Godfather ofzo -_-

Frenkel

Avatar

Deze film bevat de leukste scene in een Jean-Claude Van Damme film. Ik bedoel de scene waarin hij dronken is en danst. Verder wil ik niks verklappen.

Moviemagic

Avatar

gunman "Er is niks mis met de film, Moviemagic!!!
Ik vond de film en de muziek voor de jaren 80 prima. het verhaal is best wel simpel maar zeker niet slech.
En de actie is gewoon SUPER. En ja ik vind Van Damme een goede acteur, (hij heeft het zeker niet slecht gedaan, als je ziet waar die vandaan komt 8-)
Er zijn acteurs die veel minder zijn dan hem. Maar zijn films zijn toppertje (zeker voor mij), toen ik klein pikkie was. Zeer goede film, wel iets minder als BLOODSPORT maar toch zeer de moeite waard om te zien. Genoten van deze film, en ik heb hem al 20+ gezien Smiley face toen ik klein was :B :B :B"


Ik begrijp je gevoel voor nostalgie voor deze film, maar je kunt me niet vertellen dat het een hoogstandje is dat vertoond wordt. De succesformule is zovaak herhaald dat het achterhaald is. Denk bijvoorbeeld aan: Famillielid in dit geval dan broer wordt invalide gemept. Hij wil wraak nemen. en De benen van JC worden weer eens elkaar gerekt voor balletachtige trappen te kunnen maken zoals in eerdere films. etc etc. Er zijn tal van die zaken. Teveel om op te noemen.

macho boy

Avatar

Muscles From Bruxells :P

nog nooit gezien dit film.. dus ik ga zeker kijken vanavond

Fox

Avatar

Nee knakker dat is Bloodsport. Leer je films!

Kickboxer is een van Jean's beste films vind ik. Ik heb hem al 14 keer gezien dus ik sla hem maar over vandaag.