Godzilla (1998)

Something Big Is Happening

Reviews (3)

Roeltje

Avatar

Ik heb hem na een half uur stop moeten zetten, niet mijn tijd waard als ik op school zit. Heb wat doorgespoeld en natuurlijk zag ik dat Die hoofdrolspeler al met dat meisje had Dat was eigenlijk al duidelijk toen ze naar die tv keek. De effecten van Godzilla zijn redelijk, voor zijn tijd prima, maar het echt ouderwetse en ondermaatste acteerwerk maakt dit een film om na de eerste actiescene uit te zetten. In dit geval is de conclusie snel gemaakt.

5/10

Tarkus

Avatar

Het was alweer een tijdje geleden dat ik deze film nog eens had gezien, ik vind het een prima sf-film met uitstekende effecten en een redelijk goed scenario.
Matthew Broderick is niet een van mijn favoriete acteurs, maar in deze film vind ik hem wel goed. Wel een van mijn favorieten is Jean Reno, en ook in deze prent, waarin ik hem voor het eerst aan het werk zal is hij weer zeer goed. Vooral zijn subtiele grappen zijn bijzonder goed geslaagd.
Het was dus leuk om deze film nog eens terug te zien en hij is op blu-ray alleen maar beter geworden.

Michaell

Avatar

Haha, ik snap niet waarom deze film een 4.4 op imdb heeft. Ik moet eerlijk bekennen, ik vind deze film toch eigenlijk wel vet! Gewoon ik weet niet waarom, maar ik vind Jean Reno helemaal te gek met z'n grote neus en z'n grappige kop. Ook de special effects zijn oke en je kunt zeggen wat je wilt over de spanning, maar ik vind dat ie er wel in zit. :E Ik kijk hem graag nog een keertje, maar omdat The Exorcist op tv is, laat ik Godzilla een keertje vallen. Maar hij is vet! :E:E