Bang Gang

Bang Gang (2015)

Debuutfilm probeert meer te zijn dan een platte seksfilm, maar slaagt daar niet helemaal in.
play
98 Min Frankrijk

In een klein stadje kiest een groep zestien en zeventienjarige kinderen een bijzonder pad in het leven.

Regie
Eva Husson
Cast
Daisy Broom, Finnegan Oldfield, Marilyn Lima, Lorenzo Lefèbvre, Fred Hotier, Manuel Husson, Olivia Lancelot, Raphaël Porcheron, Tatiana Werner, Olivier Lefebvre, Yolande Carsin, Eva Husson, Alexandre Perrier, Gaspard-Andréas Perrier, Patricia Husson.
Release
13.01.2016
Release NL
17.03.2016
Release DVD
17.05.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Eva Husson | Cast: Finnegan Oldfield (Alex), Marilyn Lima (George), Lorenzo Lefèbvre (Gabriel), Daisy Broom (Laetitia), Fred Hotier (Nikita), e.a. | Speelduur: 98 minuten | Jaar: 2015

In de zomer van 1999 deed een groepje Amerikaanse tieners zich met enige regelmaat tegoed aan losbandige sekspartijen. De orgies die zij organiseerden kwamen uiteindelijk aan het licht en in het nieuws. Jaren later besloot Eva Husson, regisseur van twee korte films die onder meer in Cannes te zien waren, er een film over te maken. Bang Gang (A Modern Love Story) speelt zich af tijdens een wat lome zomer, waarin het Franse stadje Biarritz getroffen wordt door een hittegolf en een treinontsporing. Tegen die achtergrond zien we een groepje tieners hun seksualiteit ontdekken.

Bang Gang gaat van start met een prikkelende voice-over van de jonge Alex. Hij vertelt dat het een lange zomer was, die opgepept werd door de Bang Gangs. Alex heeft rijke ouders, die lange tijd op vakantie zijn. Gezien zijn leeftijd zal het niemand verbazen dat hij van de gelegenheid gebruik maakt om grote feesten te organiseren. Als hij het zestienjarige meisje George verleidt, escaleert de boel. George krijgt gevoelens voor Alex, maar hij beschouwt haar slechts als een tijdelijke bevrediging van zijn seksuele behoeftes. Om wraak te nemen en in een poging ervoor te zorgen dat Alex weer vol verlangen naar haar kijkt, stelt George tijdens een feestje een spelletje voor, wat erop neerkomt dat iedereen al snel seks met elkaar heeft.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Bang Gang Nieuwsberichten