Deadpool 2 (2018)

Be the first to see the second coming.

Reviews (2)

MovieMazzter

Avatar

het is al weer ruim 2 jaar geleden dat ik Deadpool heb gezien en bij die ene keer is het destijds ook gebleven. Moest even opzoeken welk cijfer ik gegeven had (een 7, meestal vanaf 8 heb ik zin de film nog eens te bekijken) en bij het zien van Deadpool 2 heb ik eigenlijk weer hetzelfde gevoel. Heb me zeker niet met de film verveeld, sommige grappen / woordspellingen of momenten zijn leuk, andere niet of nauwelijks of het is net wat teveel van het grappig bedoelde. Maar smaken zullen altijd verschillen en de stemming waarin je verkeert speelt ook zeker een rol. Actie / comedy (met name het comedy aspect) blijft toch een lastig genre. De cast doet het verder prima en Josh Brolin vond ik vrij overtuigend in zijn rol. Al met al niet veel beter of slechter dan zijn voorganger, maar toch een lichte voorkeur voor deel 1. 7/10

Ereptile

Avatar

Deadpool (de eerste film) was gewoonweg uniek en zat geweldig in elkaar! Ook qua verhaal, diepere lagen en humor was die film perfect!

Bij deze film zat ik soms te denken van "...is dit grappig?". Iemand in de bioscoop zei ook "de beste grappen zitten pas aan het eind, na de film". Daar ben ik het wel mee eens. Ik heb wel een aantal keer gelachen, maar ik was niet zo onder de indruk als de eerste Deadpool film. Jammer, want Deadpool bracht iets unieks naar het superhelden genre.

Deze film voelde meer aan als een X-Men film met Deadpool. Deze film was meer grof taalgebruik, aantal goedkope deaths en een basic plot, dan een de eerste R-Rated Deadpool film met gevatte grappen, goede actie en ook nog een sterk oorsprong verhaal!

Ik moet wel zeggen dat ik wel redelijk onder de indruk was van The Juggernaut die in de film verscheen. Maar ook dat veranderde best wel in de laatste akte.

Overall wel een vermakelijke film, maar zeker niet zo goed als zijn voorganger. Helaas!