Ereptile Avatar

Ereptile

Laatste reviews

Jurassic World Dominion(2022)

"...Een film waarbij de dinosaurussen niet de focus zijn in een Jurassic Park/World film... ..."

Jurassic World: Fallen Kingdom(2018)

"...Goed vervolg op Jurassic World. Beter dan ik had verwacht op basis van de trailer, maar niet zo goed vergeleken met de eerste Jurassic Park film. ..."

Deadpool 2(2018)

"...Veel wat de eerste film perfect maakte, ontbreekt of wordt zwakjes herhaald. Leuke film, maar minder sterk dan zijn voorganger...."

Thor: Ragnarok(2017)

"...Thor: Ragnarok is qua actie visueel geweldig en geslaagde humor (soms iets TE). Een goede film maar de twee stijlen vond ik iets TE apart. ..."

It(2017)

"...Ondanks alle remakes in Hollywood is IT een hele sterke film die zeker het kijken waard is!..."

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Voelde niemand zich trouwens genaaid dat [spoiler] de scene met het kapotte schild van Cap en Thor die ernaast ligt een illusie bleek?Toen die scene nog voor de pauze kwam dacht ik wel,pff oh daar is die scene en het gebeurd dus n......"
Avengers: Age of Ultron
"...Ik heb de film gezien :) En ik geef de film 100%!: - De personage ontwikkeling van ieder is goed opgebouwd en uitgevoerd. - Dialogen zijn ook sterk, met een vleug humor. - Muziek is super. - De actie van de hele film zit geweldig in elkaar, w......"
The Avengers
"...Ik heb m ook net voor het eerst gezien :) Het is een leuke film om naar te kijken. Het enige "kritiek" dat ik kan geven is dat het soms iets TE snel ging met de verhaallijn. Sinds kort ben ik zelf ook een honden eigenaar, en dan is vooral het ein......"
Marley & Me
"...Goede en mooie film :) T+) Zowel de actie is cool, als het verhaal zelf. Net gezien, echt een topfilm :) Andy Serkis = ongekroonde koning van de mo-cap :W..."
Rise of the Planet of the Apes
"...En de film die redelijk wat voorspelde volgens mij: over Schwazenegger (als president weliswaar), maar dat hij als acteur de politiek in zou gaan was best een voorspelling die uitkwam :P..."
Demolition Man

laatste ratings

watchlist

Ereptile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.