Ereptile Avatar

Ereptile

Laatste reviews

Jurassic World: Fallen Kingdom(2018)

"...Goed vervolg op Jurassic World. Beter dan ik had verwacht op basis van de trailer, maar niet zo goed vergeleken met de eerste Jurassic Park film. ..."

Deadpool 2(2018)

"...Veel wat de eerste film perfect maakte, ontbreekt of wordt zwakjes herhaald. Leuke film, maar minder sterk dan zijn voorganger...."

Thor: Ragnarok(2017)

"...Thor: Ragnarok is qua actie visueel geweldig en geslaagde humor (soms iets TE). Een goede film maar de twee stijlen vond ik iets TE apart. ..."

It(2017)

"...Ondanks alle remakes in Hollywood is IT een hele sterke film die zeker het kijken waard is!..."

Spider-Man: Homecoming(2017)

"...Spidey in het MCU! Goed neergezet door Tom Holland, goede villain in The Vulture! Spider-Man 2 van Sam Raimi blijft echter de beste Spider-Man film! ..."

Laatste reacties

"...Bizar hoe goed ze de Pokemon naar het "live action" scherm hebben weten te brengen... Trouw aan de originele ontwerpen en toch realistisch!..."
Prachtige Pokémon-wereld in nieuwe trailer 'Detective Pikachu'
"...Beste introductiefilm is en blijft Iron Man voor mij :) Deze scene blijft me nog altijd bij! [YouTube=t86sKsR4pnk] GotG was ook een goede introductiefilm voor meerdere personages. Thor vond ik ook best goed en Dr. Strange was ook zeker geen verke......"
POLL: De beste introductiefilm in het Marvel Cinematic Universe?
"...Mjah ik vind eigenlijk ook dat het MCU iets TE veel in de Spider-Man films zit. Maar als dat de deal met Sony is, waardoor Spider-Man in het MCU kan zijn... De oude Sam Raimi Spider-Man films vind ik nog steeds geweldig en die hadden weinig tot gee......"
Nick Fury heeft gemene rol in 'Spider-Man Far From Home'
"...Waarom wordt er zo gehamerd op het vrouwelijke en vrouwvriendelijke? Deze uitspraak ook: "Bond moet het MeToo-tijdperk in, zonder dat het gedwongen klinkt. De dialogen voor de vrouwen in de film moeten spitsvondiger, de emancipatie moet beter." Di......"
Gerucht: 007 is een vrouw in 'Bond 25'

laatste ratings

watchlist

Ereptile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.