Ereptile Avatar

Ereptile

Laatste reviews

Jurassic World: Fallen Kingdom(2018)

"...Goed vervolg op Jurassic World. Beter dan ik had verwacht op basis van de trailer, maar niet zo goed vergeleken met de eerste Jurassic Park film. ..."

Deadpool 2(2018)

"...Veel wat de eerste film perfect maakte, ontbreekt of wordt zwakjes herhaald. Leuke film, maar minder sterk dan zijn voorganger...."

Thor: Ragnarok(2017)

"...Thor: Ragnarok is qua actie visueel geweldig en geslaagde humor (soms iets TE). Een goede film maar de twee stijlen vond ik iets TE apart. ..."

It(2017)

"...Ondanks alle remakes in Hollywood is IT een hele sterke film die zeker het kijken waard is!..."

Spider-Man: Homecoming(2017)

"...Spidey in het MCU! Goed neergezet door Tom Holland, goede villain in The Vulture! Spider-Man 2 van Sam Raimi blijft echter de beste Spider-Man film! ..."

Laatste reacties

"...Laat maar komen! Groot Mortal Kombat fan! :D Hoop stiekem ook echt dat ze de iconische muziek in deze film gaan gebruiken!..."
'Mortal Kombat'-reboot wordt bloedstollend gruwelijk
"...Thanos is een tof character en geweldig uitgewerkt in Infinity War & Endgame, maar er zal toch een tijd moeten zijn dat ze doorgaan met andere villains en met Thanos stoppen op z'n hoogtepunt...."
'Marvel-slechterik Thanos komt weer terug'
"...De vraag is meer WAAR de Spinosaurus in elkaar is gezet. Ik neem aan niet op het eiland zelf. En dat dier heeft de verhuizing ook niet meegemaakt of was toen al overleden. Dan zou dat skelet in Jurassic World inderdaad van diezelfde Spino zijn. Ik......"
'Jurassic World': Hoe zit het eigenlijk met Isla Sorna, Site B?
"...@Harley, in 1997 deden ze volgens mij ook niet heel moeilijk als tegenwoordig. Ik kan me wel herinneren dat ik Matrix Revolutions niet mocht zien terwijl mijn vader erbij was. Maar die was geloof ik ook 16+ toentertijd? ..."
T-rex scène in 'Jurassic Park' moest veel gruwelijker worden
"...Kan Mike Tyson niet zelf Mike Tyson spelen dan? ..."
Jamie Foxx toont transformatie naar Mike Tyson!

laatste ratings

watchlist

Ereptile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.