Ereptile Avatar

Ereptile

Laatste reviews

Jurassic World: Fallen Kingdom(2018)

"...Goed vervolg op Jurassic World. Beter dan ik had verwacht op basis van de trailer, maar niet zo goed vergeleken met de eerste Jurassic Park film. ..."

Deadpool 2(2018)

"...Veel wat de eerste film perfect maakte, ontbreekt of wordt zwakjes herhaald. Leuke film, maar minder sterk dan zijn voorganger...."

Thor: Ragnarok(2017)

"...Thor: Ragnarok is qua actie visueel geweldig en geslaagde humor (soms iets TE). Een goede film maar de twee stijlen vond ik iets TE apart. ..."

It(2017)

"...Ondanks alle remakes in Hollywood is IT een hele sterke film die zeker het kijken waard is!..."

Spider-Man: Homecoming(2017)

"...Spidey in het MCU! Goed neergezet door Tom Holland, goede villain in The Vulture! Spider-Man 2 van Sam Raimi blijft echter de beste Spider-Man film! ..."

Laatste reacties

"...Reptile is er helaas niet in. Dat is toch wel m'n favoriete personage (vandaar m'n username). Baraka en bijv. Kintaro zou ik wel eens goed in een film willen zien. Ik kijk wel uit naar Kabal en Nitara. Beide zijn nooit eerder in een film voorgekome......"
Deze 'Mortal Kombat'-poppetjes zitten in de aankomende film
"...Reign of Fire vond ik niet echt een slechte film. Wel uniek :) ..."
De beste film van Christian Bale is 'The Dark Knight', en zijn slechtste is...
"...@Secret, X-Men wist ook een aardig grote groep superhelden te introduceren in de eerste films. Guardians of the Galaxy wist met redelijk onbekende personages toch een hit te worden. Het kan een misser worden, maar ik heb genoeg vertrouwen in Marvel d......"
Marvel-film 'Eternals' onthult 10 van zijn nieuwe superhelden
"...@Goku32 Test Your Might! Hoop ook echt snel de trailer te zien! :D ..."
FIGHT! De 'Mortal Kombat'-film zit vol échte 'fatalities'... FINISH HIM!!!
"...Je kan ergens wel zeggen dat het "realisme" van het MCU al veranderde na de eerste Iron Man film. Iron Man is naar mijn mening van alle MCU films nog steeds het meest realistische. Gezien de technische ontwikkelingen en het feit dat ze al met Iron......"
Negen van de meest vreemde momenten in het Marvel Cinematic Universe

laatste ratings

watchlist

Ereptile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.