Ereptile Avatar

Ereptile

Laatste reviews

Thor: Ragnarok(2017)

"...Thor: Ragnarok is qua actie visueel geweldig en geslaagde humor (soms iets TE). Een goede film maar de twee stijlen vond ik iets TE apart. ..."

It(2017)

"...Ondanks alle remakes in Hollywood is IT een hele sterke film die zeker het kijken waard is!..."

Spider-Man: Homecoming(2017)

"...Spidey in het MCU! Goed neergezet door Tom Holland, goede villain in The Vulture! Spider-Man 2 van Sam Raimi blijft echter de beste Spider-Man film! ..."

Logan(2017)

"...Geweldige film waar Hugh Jackman, Dafne Keen en Patrick Stewart hun A-game brengen! ..."

Frozen(2013)

"...Verrassend goede film met een verrassend goed en complex geschreven personage (Elsa)!..."

Laatste reacties

"...Jammer om te horen Mav... Hopelijk heeft het niet te veel van de filmervaring verpest! Ik snap niet waarom mensen zo nodig moeten spoilen... Soort machtsgevoel van "ik heb de film al wel gezien, jij niet, dus ben ik superieurder"... Ik heb werkelijk......"
Zeg NEE tegen spoilers 'Avengers: Infinity War'
"...Wat een film... Ik heb enorm genoten van de film! De actie, de interactie met alle verschillende superhelden, de humor, vele verassingen en visueel geweldig... Het is allemaal "perfectly balanced!" Geen 1 moment heb ik het gevoel gehad dat alle helde......"
Avengers: Infinity War
"...Ik vind m er wel heel tof uit zien hoor :) Ook die witte strepen over z'n lichaam. Of dat de vorm van een spin krijgt? ..."
Brute foto van het monster uit 'Venom'!
"...Wat Mav zegt. Er zaten sterke momenten in de film, maar echt bruut zoals de introductie scene met Pennywise in de goot is het niet meer geworden. ..."
Tweede 'IT': Nog enger en neem je luiers mee!
"...Ik heb al het nieuws en trailers, tv spots etc. ontweken om spoilers te vermijden in de comments en eventuele plotpunten die getoond worden in de trailers. Vanmiddag zit ik in de bios met een popcorn en frisdrank te genieten van de film! :D ..."
Zeg NEE tegen spoilers 'Avengers: Infinity War'

laatste ratings

7,4
Thor: Ragnarok (2017)
7,1
It (2017)
It (2017)
7,7
Logan (2017)
Logan (2017)
7,3
Frozen (2013)
Frozen (2013)

watchlist

Ereptile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.