Ereptile Avatar

Ereptile

Laatste reviews

Jurassic World: Fallen Kingdom(2018)

"...Goed vervolg op Jurassic World. Beter dan ik had verwacht op basis van de trailer, maar niet zo goed vergeleken met de eerste Jurassic Park film. ..."

Deadpool 2(2018)

"...Veel wat de eerste film perfect maakte, ontbreekt of wordt zwakjes herhaald. Leuke film, maar minder sterk dan zijn voorganger...."

Thor: Ragnarok(2017)

"...Thor: Ragnarok is qua actie visueel geweldig en geslaagde humor (soms iets TE). Een goede film maar de twee stijlen vond ik iets TE apart. ..."

It(2017)

"...Ondanks alle remakes in Hollywood is IT een hele sterke film die zeker het kijken waard is!..."

Spider-Man: Homecoming(2017)

"...Spidey in het MCU! Goed neergezet door Tom Holland, goede villain in The Vulture! Spider-Man 2 van Sam Raimi blijft echter de beste Spider-Man film! ..."

Laatste reacties

"...jaa veeel beter! Respect dat de studio er toch op terug is gekomen om Sonic te redesignen. Alleen ergens ook wel jammer dat het eerste design überhaupt ooit is goedgekeurd. ..."
Bekijk de 'vernieuwde' Sonic in trailer 'Sonic the Hedgehog'
"...Ja, deze moet ik zien! Leuke trailer en de stemmencast is ook best goed! Plus ik stoor me totaal niet aan de animatie! ..."
Eerste trailer en poster Scooby-Doo film 'SCOOB!'
"...Vind het ook best gevaarlijk worden met de technologie. Sowieso zijn mensen die allang overleden zijn niet terug te halen, zelfs niet met de beste CGI ter wereld. Het verjongen/de-agen van nog levende acteurs vind ik beter dan een overleden persoon......"
James Dean maakt comeback op het witte doek dankzij CGI
"...Ik vind het ergens wel jammer dat ze Palpatine terug brengen... Waarom? Wat is het nut, anders dan weer een acteur/personage terughalen omdat die populair was in de andere Star Wars films?..."
Hoe keert Palpatine terug in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?
"...^ LOL Ik heb eerlijk gezegd niet zoveel films van hem gezien, maar Gladiator is de enige film die me van hem bij staat. Ik herken Phoenix trouwens nauwelijks in Arthur Fleck/Joker vanwege zijn gewichtsverlies! Laatst was hij in een interview te zi......"
POLL: Wat is de beste film van 'Joker'-acteur Joaquin Phoenix?

laatste ratings

watchlist

Ereptile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.