Ereptile Avatar

Ereptile

Laatste reviews

Jurassic World: Fallen Kingdom(2018)

"...Goed vervolg op Jurassic World. Beter dan ik had verwacht op basis van de trailer, maar niet zo goed vergeleken met de eerste Jurassic Park film. ..."

Deadpool 2(2018)

"...Veel wat de eerste film perfect maakte, ontbreekt of wordt zwakjes herhaald. Leuke film, maar minder sterk dan zijn voorganger...."

Thor: Ragnarok(2017)

"...Thor: Ragnarok is qua actie visueel geweldig en geslaagde humor (soms iets TE). Een goede film maar de twee stijlen vond ik iets TE apart. ..."

It(2017)

"...Ondanks alle remakes in Hollywood is IT een hele sterke film die zeker het kijken waard is!..."

Spider-Man: Homecoming(2017)

"...Spidey in het MCU! Goed neergezet door Tom Holland, goede villain in The Vulture! Spider-Man 2 van Sam Raimi blijft echter de beste Spider-Man film! ..."

Laatste reacties

"...Infinity War was gewoon Thanos' film. Zijn missie die nog slaagde ook! Ik zal nooit de stilte in de bioscoopzaal vergeten die viel nadat langzamerhand de helft van alle Avengers begon te vervagen. Geweldig moment! Ik dacht ook echt dat Thanos dood z......"
Terugkijken: Thanos' grote overwinning in 'Avengers: Infinity War'
"...Lord of the Rings is, en zal altijd mijn favoriete filmtrilogy ooit blijven! De films waren ook geweldig gemaakt. Geweldige cast en er was gebruik gemaakt van CGI maar ook veel practical FX en kostuums etc. Deze film bracht het fantasy genre op een......"
De You Shall Not Pass-scène uit 'The Lord of the Rings' blijft episch!
"...Ugh die trailer! Totaal niet interessant ..."
65-jarige Bruce Willis als actie-opa in trailer 'Survive the Night'
"...Endgame vind ik toch wel DE afsluiting van het MCU tot zover. Dat Thanos slaagde in Infinity War beloofde nog een een afsluiting. Leuk dat FT ook de uiteindelijke versie van de film er bij zet. Andere websites waar ik dit las was dit niet het geval......"
Uitgelekte beelden 'Avengers: Infinity War' tonen eerdere versie van Thanos' maan-aanval

laatste ratings

watchlist

Ereptile heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.