Hot Shots! (1991)

The mother of all movies!

Reviews (3)

Symb-watcher

Avatar

Hoe dom, droog en flauw het ook mag zijn het is gewoon enorm grappig. Helemaal als je wel van wat droge humor houdt lig je constant in een deuk.

Ik hou iig wel van zo'n film op zijn tijd. Even wat minder serieus en je lachspieren een beetje oprekken zeg maar :P

[rating cijfer]4[/rating cijfer] (4 sterren)
Puur naar de lol en de humor gekeken, want daar gaat het in deze film om en niet om dat geweldige verhaal of die sublieme acteerprestaties.

Kan iemand me trouwens even uitleggen hoe ik die verdomde sterren ook daadwerkelijk te zien krijg, want ik doe volgens mij iets fout (a)

Zeurdoos

Avatar

Hoe Hot Shots tot een godsdienst discussie leidt.... Sorry hoor, maar volgende keer graag wat meer ON-topic want voor dit soort discussies hebben we inderdaad een forum ('t Is ten slotte een FILMsite, praat daar dan ook eens over)!

On-topic:

Leuke, maar heel erg flauwe film waar je meestal met tegenzin naar gaat kijken maar op de een of andere manier blijf je hem toch altijd tot het eind kijken. De rol van Topper is Sheen op het lijf geschreven en Lloyd Bridges doet waar hij goed in is. Vaak gebeurd er op de achtergrond ook vanalles waardoor er per keer dat je de film ziet weer nieuwe, flauwe details ziet :D. Normaal gesproken zijn dit soort films niet aan mij besteed, maar dit is een uitzondering op de regel.

[rating 3]

shaffa2

Avatar

OMG, alsjeblieft zeg! Weer zo'n irritante godsdienstoorlog in het klein, weer twee mensen die zo overtuigd zijn van hun eigen gelijk dat er geen discussie te voeren is, weer zo'n vervelende Jehova-getuige die ik nu niet alleen thuis van de deur moet wegslaan, maar nu ook op frickin' internet moet vertellen dat 'we' toch echt niet geïnteresseerd zijn in whatever je denkt.. Hou het lekker voor jezelf, heb je zelf niet door hoe irritant het is wanneer iemand zijn mening aan je op probeert te dringen? Geloven is jouw ding en jouw ding alleen, vraag in Gods naam niet om bewijzen, want als één ding makkelijk is, dan is het wel om geloof met bewijzen te bestrijden. Geloven is een manier van weten, het is maar net wat je kennis is.. (Denk daar maar 'ns over na, haha)

Maar voor Christ's sake, dit is Hot Shots, grijp niet iedere mini-gelegenheid aan om uiteindelijk mensen als ik te dwingen dit soort berichtjes te flamen. Post uitsluitend on-topic; voor discussies die buiten deze film/artikel treden, hebben we een forum.

Sorry, maar ik ben een beetje geprikkeld. Niet in de laatste plaats omdat er vandaag niks op tv is.. Want: hoezo deze film is al vaak op tv geweest? En tsja, Patriot Games heb ik óók al gezien..
(Reageer voor Tv-tips aub op forum, haha, want we willen niet OFFtopic reageren he)