Symb-watcher Avatar

Symb-watcher

Laatste reviews

Johnny English(2003)

"...Ik snap de mensen hierboven niet echt. Wat verwacht je nou van zo'n film? Een diepgaand verhaal met memorabele acteerprestaties en een geniaal plot?..."

Hot Shots!(1991)

"...Hoe dom, droog en flauw het ook mag zijn het is gewoon enorm grappig. Helemaal als je wel van wat droge humor houdt lig je constant in een deuk. Ik..."

Alien: Resurrection(1997)

"...De eerste 2 delen zijn gewoon het best. Die daarna komen zijn zeer vermakelijk, maar overal gewoon minder spannend en nogal nutteloos. Ik vindt de 4de..."

Hollow Man(2000)

"...Ik vindt dit echt zeer een vette en beangstigende film. De film gaf wel mooi beeld van wat voor mogelijkheden je hebt als je onzichtbaar bent. Ook..."

Hostel(2005)

"...Kheb m gister gezien en eigenlijk was het precies wat ik verwachte. Ongeloofwaardig verhaaltje met zeer brute beelden. De vrouwen in de film..."

Laatste reacties

"...Ik denk dat een mooie en vernieuwende James Bond film wordt. Ben benieuwd hoe dit uitpakt bij het grote publiek. Echter de grootste misser in die film is toch wel de Bond-girl. Echt afschuwelijk zoals die er af en toe bij kijkt. Ik vind het echt hele......"
Nieuwe trailer Casino Royale
"...Whaha..:E Dat ziet er echt lachwekkend uit. Hij kijkt er zelf ook een beetje zuur bij O+..."
John Travolta als Edna
"...Hij lijkt me eigenlijk niet erg interessant, maar ik ben toch benieuwd dus misschien doe ik nog wel even een poging...."
Sky Captain and the World of Tomorrow
"...Yeah, eindelijk is hij er weer op. Kan ik hem eindelijk zien. Ben zeer benieuwd :) In heb een paar dagen geleden 25th hour gezien en was wederom onder de indruk van Norton. Hij blijft me verbazen. Echt een prachtig acteur. Ben benieuwd hoe hij in......"
American History X
"...Goeie keuze van Orlando. Die film is gedoemd te mislukken. Ik kan me niet voorstellen dat dat iets bijzonders gaat worden...."
Orlando geen Knight Rider jr.

laatste ratings

Symb-watcher heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Symb-watcher heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.