Symb-watcher Avatar

Symb-watcher

Laatste reviews

Johnny English(2003)

"...Ik snap de mensen hierboven niet echt. Wat verwacht je nou van zo'n film? Een diepgaand verhaal met memorabele acteerprestaties en een geniaal plot?..."

Hot Shots!(1991)

"...Hoe dom, droog en flauw het ook mag zijn het is gewoon enorm grappig. Helemaal als je wel van wat droge humor houdt lig je constant in een deuk. Ik..."

Alien: Resurrection(1997)

"...De eerste 2 delen zijn gewoon het best. Die daarna komen zijn zeer vermakelijk, maar overal gewoon minder spannend en nogal nutteloos. Ik vindt de 4de..."

Hollow Man(2000)

"...Ik vindt dit echt zeer een vette en beangstigende film. De film gaf wel mooi beeld van wat voor mogelijkheden je hebt als je onzichtbaar bent. Ook..."

Hostel(2005)

"...Kheb m gister gezien en eigenlijk was het precies wat ik verwachte. Ongeloofwaardig verhaaltje met zeer brute beelden. De vrouwen in de film..."

Laatste reacties

"...Hij lijkt me eigenlijk niet erg interessant, maar ik ben toch benieuwd dus misschien doe ik nog wel even een poging...."
Sky Captain and the World of Tomorrow
"...Yeah, eindelijk is hij er weer op. Kan ik hem eindelijk zien. Ben zeer benieuwd :) In heb een paar dagen geleden 25th hour gezien en was wederom onder de indruk van Norton. Hij blijft me verbazen. Echt een prachtig acteur. Ben benieuwd hoe hij in......"
American History X
"...[quote=Kiiki]Heey,, iik ben 12,, praat nu nogal msntaal maar dan anders xD maarja:P iik ga vanavond met me broer Mission To Mars kijken:P Haha:P naja hoop dat het een leuke film is,, die laatste reactie helpt er niet echt aan mee he? majaa Kusjj,......"
Mission to Mars
"...Al heel lang willen zien, maar nooit van gekomen. Ondanks de tijd ga ik toch kijken. Morgen op vakantie dus een laatste goeie film gaat er wel in, voordat de filmloze dagen aanbreken :'(..."
Donnie Brasco
"...Ik heb deze een paar jaar geleden eens gezien en vond het toen een waardeloze film. De redenen weet ik niet precies meer, maar ik weet nog wel wat ik het ongeloofwaardig vond en dat de special effects niet echt mooi waren. Deze kan je gerust overs......"
Mission to Mars

laatste ratings

Symb-watcher heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Symb-watcher heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.