Hollow Man (2000)

If you can't see him, if you can't find him, you can't stop him.

Reviews (4)

ErwinT

Avatar

Film waarin de bad guy probeert iedereen te vermoorden en ze hem proberen tegen te houden. Dat lijkt een paar keer te lukken maar hij komt steeds terug. Zelfs van dingen die echt echt echt niet te overleven zijn. Maakt het wel wat ongeloofwaardig, als je onzichtbaar bent, ben je nog niet onkwetsbaar.

In dat opzicht 13 in een dozijn, ware het niet dat de special effects heel erg mooi zijn, zeker voor die tijd. Het feit dat je de bad guy niet kunt zien maakt het ook extra spannend en intrigerend.

Als je van het genre houdt, best uit te zitten. Sterker nog, in het genre vind ik hem best goed. Maar verwacht geen diepzinnige karakter-uitwerkingen. Smiley face

Symb-watcher

Avatar

Ik vindt dit echt zeer een vette en beangstigende film. De film gaf wel mooi beeld van wat voor mogelijkheden je hebt als je onzichtbaar bent.

Ook erg mooi wanneer hij op de stoel vast zit en onzichtbaar wordt. Zag er vet uit, oke, t ziet er nú wel wat nep uit, maar t is wel mooi gedaan.

Verder goed spel van bacon. Er komen ook veel spannende situaties in voor. Tot en met het einde erg vermakelijk! T+)

Keyser Söze

Avatar

Special effects zijn idd wel erg goed maar verhaal des te slecht, personages zijn té dom voor woorden, ze kunnen hem niet zien maar ze hebben wel die heatvision brillen die ze na 1 sec telkens weer af doen...... gewoon te voorspelbaar allemaal, schrikelement is er een beetje vanaf, dat ie onzichtbaar wordt betekent toch ook niet dat ie onsterfelijk is ? Hij wordt compleet in de fik gestoken, elektrocuteerd etc

desalniettemin [rating 2.5]
vermakend....maar niet goed.

LordOgre

Avatar

Ik ga met de meute mee en zeg dat dit een film is die erg cool is qua effecten en op zich ook wel dat idee van het etisch handelen goed weergeeft, maar toch vond ik het na afloop een vrij slappe film.

Het wordt eem saaie slasher op een gegeven moment met alle elementen van een film als I know what you did last summer erin (lees: de mensen doen domme dingen, de killer blijft maar terugkomen etc)