Keyser Söze Avatar

Keyser Söze

Laatste reviews

Hollow Man(2000)

"...Special effects zijn idd wel erg goed maar verhaal des te slecht, personages zijn té dom voor woorden, gewoon te voorspelbaar allemaal, schrikelement..."

The 6th Day(2000)

"...Ik heb em nog in de bios gezien, had er eerst niet veel van verwacht maar bleek toch best verrast over een redelijk goeie film T+) vermakelijk..."

Laatste reacties

"...[quote=Rooster]Ik heb alle niet er zake doende berichten en flame berichten geëdit. Vanaf nu graag weer [b]ontopic[/b] en wel op een fatsoenlijke manier. Dus Kazin, je bent gewaarschuwd[/quote] Waarom verwijder je ze niet gewoon ? nu staat het hel......"
Der Untergang
"...Ik denk dat bij deze film de term "go f*ck yourself" wel redelijk van toepassing is. :E weer een mooie additie voor de bottom 100. Ik snap niet dat Eddie Murphy nog steeds dit soort films aan de lopende band maakt terwijl hij zoveel beter kan zoals......"
Norbit
"...Prima film als je het genre kan waarderen, zo niet dan kan die nogal saai overkomen. Verder een echte Coen film T+)..."
The Man Who Wasn't There
"...Waarom is dit niet film van de dag ? :P..."
Police Academy: Mission to Moscow
"...[quote=Cee van Lleef]Ja inderdaad! Echt wekenlang doorgaans alleen bagger op de buis en kijk nou eens wat er vanavond komt! ... Ik ga niet te hard klagen, maar kunnen ze dat niet een beetje over de gehele komkommertijd uitsmeren?[/quote] WK h......"
Goodfellas

laatste ratings

7,0
The Rock (1996)
The Rock (1996)
6,8
I Am Legend (2007)
I Am Legend (2007)
6,6
Hard Candy (2005)
Hard Candy (2005)
6,1
Whatever Works (2009)
5,5
Smokin' Aces (2006)
Smokin' Aces (2006)

watchlist

Keyser Söze heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.