ErwinT Avatar

ErwinT

Laatste reviews

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013)

"...Vond hem best leuk. Indrukwekkende effects weer, de aankleding is fenomenaal en Smaug ziet er fantastisch uit. Ook het uitstapje van Gandalf is een..."

Surf's Up(2007)

"...Goedkope animatie? Totaal niet mee eens. Zeker niet voor het jaar waar het in is uitgebracht. Het verhaal vind ik een beetje dubbel. Aan de ene..."

Mi ricordo Anna Frank(2009)

"...Slechte en onrealistische film. Het begint al bij de casting van Anne, die veel knapper en lieflijker/schattiger is dan de echte. En dat geldt..."

Moon(2009)

"...Ongelooflijk SAAI!!! Een leuk gegeven, goed geacteerd, en de hele film wel iets van spanning wat er nu uiteindelijk gaat gebeuren. Maar dit gaat..."

Crash(2004)

"...In het eerste half uur komen alle racisme-clichés aan bod. Dit komt erg gekunsteld over, al is het redelijk goed geacteerd. Ook komen er zo veel..."

Laatste reacties

"...Zeer bijzondere en mooie animatie. Mooie blend tussen 2d en 3d. Erg mooie landschappen. Het verhaal is een soort Dances with wolves gezien vanuit het perspectief van een paard. Hoewel het verhaal de nodige cliches bevat, is het bijzonder mooi geda......"
Spirit: Stallion of the Cimarron
"...Mooie integere film die niet eens zo zeer gaat om de verschrikkingen, maar om de relaties van de mensen tijdens het hele gebeuren. En hoe een puberjongen dit ervaart, en ermee omgaat. Ook als hij uiteindelijk terugkomt, dat de achterblijvers hem b......"
Fateless
"...Ben het helemaal eens met alle lovende kritieken. Zeer goed verhaal, en goed uitgewerkt, en goed geacteerd. Er was niets dat me echt stoorde, wat niet vaak is in een film. Dikke 8!..."
L.A. Confidential
"...Vandaag met mijn 4-jarig zoontje naar Nijntje geweest. De grijns die hij daarna op zijn gezicht had is er minstens een uur niet afgegaan. Dat zegt genoeg denk ik :-)..."
Nijntje de film
"...Saai en afgezaagd, met een paar wel aardige momenten...."
Penelope

laatste ratings

watchlist

ErwinT heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.