ErwinT Avatar

ErwinT

reacties

  • Zeer bijzondere en mooie animatie. Mooie blend tussen 2d en 3d. Erg mooie landschappen. Het verhaal is een soort Dances with wolves gezien vanuit het perspectief van een paard. Hoewel het verhaal de nodige cliches bevat, is het bijzonder mooi gedaan dat je het paard niet kunt horen praten, maar desondanks toch precies weet wat hij wil zeggen. Boeiend en origineel. 8/10

    als reactie op de film Spirit: Stallion of the Cimarron

  • Mooie integere film die niet eens zo zeer gaat om de verschrikkingen, maar om de relaties van de mensen tijdens het hele gebeuren. En hoe een puberjongen dit ervaart, en ermee omgaat. Ook als hij uiteindelijk terugkomt, dat de achterblijvers hem bepaald niet met open armen ontvingen. Zet je erg aan het denken, zonder te dramatisch te worden. Goeie film. 8/10

    als reactie op de film Fateless

  • Ben het helemaal eens met alle lovende kritieken. Zeer goed verhaal, en goed uitgewerkt, en goed geacteerd. Er was niets dat me echt stoorde, wat niet vaak is in een film. Dikke 8!

    als reactie op de film L.A. Confidential

  • Vandaag met mijn 4-jarig zoontje naar Nijntje geweest. De grijns die hij daarna op zijn gezicht had is er minstens een uur niet afgegaan. Dat zegt genoeg denk ik :-)

    als reactie op de film Nijntje de film

  • Saai en afgezaagd, met een paar wel aardige momenten.

    als reactie op de film Penelope

  • Super traag! Niet zo traag als 2001 space odyssey, maar alsnog een hele zit waarin relatief weinig gebeurt. Alleen voor de die hard fans.

    als reactie op de film Star Trek: The Wrath of Khan

  • Geen pief paf poef western. Mooi drama met een vleugje romantiek temidden van geweldige shots. Wel wat aan de trage kant, maar houdt aan de andere kant juist de spanning erin, omdat je weet dat er op een gegeven moment wel iets moet gaan gebeuren. Als je dances with wolves mooi vond, kan je deze film ook wel waarderen. 8/10.

    als reactie op de film Open Range

  • Hij is best uit te zitten, maar is duidelijk minder dan deel 1. Het verhaal is chaotischer en daardoor voor de kleinere kinderen moeilijker te volgen, terwijl de grotere kinderen het humoristisch bedoelde "helmen tegen elkaar kletsen" geweld minder zullen kunnen waarderen. Best entertaining voor een middagje, maar ik denk niet dat ik deze met mijn zoontje nog een keer zal kijken, en deel 1 wel. 6/10.

    als reactie op de film Wickie en de schat van de goden

  • Alleen al waard om te zien vanwege het lied "true love". Verder een simpel verhaaltje over een vierhoeksverhouding. De liedjes komen een beetje uit de lucht vallen. Het komt niet als een geheel over maar als allemaal losse stukjes. De karakters komen daardoor niet echt uit de verf. Desalniettemin leuk om een keer gezien te hebben, maar een meesterwerk, in mijn ogen niet.

    als reactie op de film High Society

  • Ik heb de versie gezien met geluid en vertelstem van Chaplin zelf. Ik vond hem best grappig en af en toe ontroerend. Soms wat traag en voorspelbaar. Geen meesterwerk, maar goed uit te zitten.

    als reactie op de film The Gold Rush