Gifted (2017)

How do you create an ordinary life for an extraordinary girl

Mooi familiedrama met prachtige rollen, vooral van het jeugdige hoofdrolspeelstertje.
play

6,8 details

  • 101 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
101 Min Verenigde Staten

De vrijgezelle Frank Adler voedt zijn hoogbegaafde nichtje Mary in een kustplaatsje van Florida op. Frank probeert haar een gelukkig leven te geven, maar dat plan verandert als zijn moeder het talent van het meisje ontdekt en hen uit elkaar wil halen.

Regie
Marc Webb
Cast
Chris Evans, Octavia Spencer, Jenny Slate, Lindsay Duncan, Mckenna Grace, Joe Chrest, Keir O'Donnell, Glenn Plummer, Elizabeth Marvel, John Finn, Julie Ann Emery, John M. Jackson, Kelly Collins Lintz, Jon Sklaroff, Jeremy Ambler, Jona Xiao, Samantha Bell, Michael Kendall Kaplan, Candace B. Harris.
Release
12.04.2017
Release NL
14.09.2017
Release DVD
17.01.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Marc Webb | Cast: Chris Evans (Frank Adler), Mckenna Grace (Mary Adler), Lindsay Duncan (Evelyn Adler), Octavia Spencer (Roberta Taylor), Jenny Slate (Bonnie Stevenson), e.a. | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2017

De Amerikaan Marc Webb maakt interessante keuzes als het gaat om de regieklussen die hij aanneemt. De filmmaker begon zijn loopbaan met het draaien van videoclips en debuteerde acht jaar geleden met het innemende (500) Days of Summer. Maar Webb liet zich niet in het indie romkomhokje duwen en kwam vervolgens met twee delen Spider-Man op de proppen.

Alsof de wendingen in Webbs loopbaan nog niet onvoorspelbaar genoeg waren, kwam hij enkele weken geleden aanzetten met de worstelingen van een twintiger op zoek naar de volgende stap in zijn leven. In The Only Living Boy in New York stond de interactie tussen de generaties centraal, maar met zijn vierde speelfilm (die eerder geschoten werd) richt Webb zich op een drama met als inzet een begaafd kind.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Gifted Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Gifted

acties