Every Day (2018)

Every day a different body. Everyday a different life. Every day in love with the same girl.

Poeslief paranormaal tienerdrama zet ondanks voor de hand liggende filmstijl toch aan tot een vluchtig moment van bezinning.
play

5,8 details

  • 97 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Fantasy
  • Verenigde Staten
97 Min Verenigde Staten

Een verlegen tiener valt voor iemand die elke dag in een ander mens verandert.

Regie
Michael Sucsy
Cast
Maria Bello, Justice Smith, Angourie Rice, Jacob Batalon, Colin Ford, Debby Ryan, Lucas Jade Zumann, Michael Cram, Owen Teague, Jake Sim, Katie Douglas, Charles Vandervaart, Jeni Ross, Amanda Arcuri, Sean Jones, Rohan Mead, Rory McDonald, Hannah Alissa Richardson, Nicole Law, Ian Alexander, Karena Evans.
Release
23.02.2018
Release NL
22.02.2018
Release DVD
27.07.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Sucsy | Cast: Angourie Rice (Rhiannon / A), Justice Smith (Justin / A), Debby Ryan (Jolene), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2018

Hoe zou het zijn om verliefd te worden op iemand die iedere dag in een ander lichaam zit? Wat betekent uiterlijk dan en houdt een soortgelijke relatie überhaupt wel stand in een doorsnee tienerleven zoals dat van de welgemoede Rhiannon in Every Day? Gebukt onder stapels huiswerk, een gevoelige thuissituatie en een stortvloed aan levensvragen leert de goudeerlijke Rhiannon dat het nog niet zo makkelijk is om simpelweg - hoe kan het ook anders - je hart te volgen.

Wanneer Rhiannon en haar vriend Justin in een spontane bui spijbelen van school, volgt een bijzondere date die Rhiannon niet snel vergeet. Juist dát specifieke afspraakje was voor Rhiannon magisch. Het was - om een nog onbekende reden - essentieel anders dan haar gebruikelijke ontmoetingen met Justin, een puber pur sang die het liefst met zijn vriendin ligt te vozen op zijn slaapkamer en eindigt met een romantische lunch bij McDonald's. Rhiannon glinsterde die dag namelijk van geluk en zoals nooit tevoren ervoer zij iets oprechts in het afspraakje. De volgende dag herinnert Justin zich echter niets van de date, maar een totaal ander iemand wel.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Every Day

acties