Vals (2019)

Vier tienermeisjes gaan op vakantie naar een afgelegen huisje in de Ardennen, wat kan er mis gaan?
play

4,9 details

  • 97 Min
  • Thriller
  • Nederland
97 Min Nederland

Een meidenweekend in een afgelegen huisje in de Ardennen maakt dat vier meiden vragen gaan stellen over elkaar en hun verleden. Kunnen ze elkaar wel vertrouwen?

Regie
Dennis Bots
Cast
Abbey Hoes, Gijs Blom, Niek Roozen, Olivia Lonsdale, Thijs Boermans, Holly Brood, Shahine el Hamus, Romy Gevers.
Release
31.01.2019
Release NL
24.01.2019
Release DVD
24.05.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Dennis Bots | Cast: Romy Gevers (Kim), Abbey Hoes (Abby), Olivia Lonsdale (Pippa), Holly Mae Brood (Feline), Gijs Blom (Casper), Niek Roozen (Daan), Thijs Boermans (Jeroen), Shahine El-Hamus (Stijn) | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2019

Vier stadse vriendinnen besluiten voordat ze klaar zijn met de middelbare school een korte vakantie te vieren in een afgelegen huisje in de Ardennen. De rustieke omgeving wordt al snel verstoord door onderlinge vetes en een aantal enge gebeurtenissen. Er zijn maar weinig uitgangspunten zo platgetreden als dat van het 'afgelegen huisje', maar Vals weet toch te amuseren.

Al onderweg naar de Ardennen blijkt het grote contrast tussen de meiden. Vooral Pippa is een markant figuur met de grote Land Rover van haar ouders en haar hondje. Zij is het populaire meisje, terwijl Kim meer het stille type is. Kim is al jarenlang beste vriendinnen met Abby en ziet Pippa als een grote bedreiging van deze vriendschap. Pippa ontwikkelt zich steeds meer als een sociopaat die dit weekend ziet als een kans om lekker te kunnen stoken. Ondertussen heeft Feline nog een belangrijke mededeling te doen tijdens dit weekend. Als de vriendinnen een groepje Nederlandse jongens tegenkomen, besluiten ze hen uit te nodigen in hun huisje. Dat zet de spanningen tussen de meisjes alleen nog maar meer onder druk.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Vals Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Vals

acties