Kerstvakantie pakt bloederig uit in trailer Nederlandse thriller 'Vals'

Vier vriendinnen gaan naar de Ardennen en logeren in een afgelegen vakantiehuisje. Iemand lijkt ze op te jagen...

Nog net voor het weekend heeft Dutch FilmWorks (All You Need Is Love) de volledige trailer van de Nederlandse thriller Vals online gezet. Deze is geregisseerd door Dennis Bots, die het draaiboek van Alexandra Penrhyn Lowe toepaste. Het verhaal stamt echter al uit 2010, toen verscheen het jeugdboek van auteur Mel Wallis de Vries in de winkels.

Om het aankomende eindexamen eventjes achter zich te laten en volop van de kerstvakantie te genieten reizen de vier vriendinnen Kim, Abby, Feline en Pippa naar de Ardennen. Ze verblijven in een afgelegen familiehuisje dat al snel geteisterd wordt door slecht weer. Ondanks dat ze gezelschap krijgen van drie jongens, doen vreemde zaken zich voor. Zo beginnen de vriendinnen één voor één te verdwijnen. Toeval? Of is er iets ernstigers aan de hand?


De vier dames worden gespeeld door actrices Romy Gevers, Abbey Hoes, Olivia Lonsdale en Holly Mae Brood. De Vries' Vals won in 2012 de Prijs van de Jonge Jury, oftewel het beste Nederlandse jeugdboek (12 t/m 16 jaar). Geïnteresseerden hoeven na het kijken van de trailer niet al te lang meer wachten: Dutch FilmWorks brengt de thriller namelijk 31 januari 2019 uit.

NieuwsFilm

meest populair