Bad Samaritan (2018)

David Tennant is een overtuigende psychopaat in een verder doorsnee kat-en-muisspel.
play

5,6 details

  • 110 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Horror
  • Verenigde Staten
110 Min Verenigde Staten

Een stel overvallers vindt een vrouw die in een huis gevangen gehouden wordt dat ze willen overvallen.

Regie
Dean Devlin
Cast
David Tennant, Robert Sheehan, Kerry Condon, Lisa Brenner, Dana Millican, Tony Doupe, Jackie Byers, Tracey Heggins, David Meyers, Rob Nagle, Hannah Barefoot, Carlito Olivero, Delpano Wills, Jerry Bell Jr., Ben Hausbach, Kyle Stoltz, David S. Hogan, Peter James DeLuca, Austin Leo, Lorraine Bahr, Sofia Hasmik, Jacob Resnikoff.
Release
30.03.2018
Release NL
10.05.2018
Release DVD
12.10.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Dean Devlin | Cast: David Tennant (Cale Erendreich), Kerry Condon (Katie), Robert Sheehan (Sean Falco), Jacqueline Byers (Riley Seabrook), Carlito Olivero (Derek Sandoval), Tony Doupe (Det. Wayne Banyon), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2018

Spot je David Tennant in een interview dan lijkt hij een joviale acteur, voornamelijk bekend om zijn hartverwarmende rol in Doctor Who. Toch kan hij die vriendelijke blik maar al te goed omtoveren naar die van een harteloze en intimiderende schurk, zoals de psychopathische Kilgrave in Jessica Jones. In Bad Samaritan mag hij los met een vergelijkbare rol en wordt hij gekoppeld aan regisseur Dean Devlin, bekend van Geostorm. Het resultaat is een ongebalanceerde thriller die ondanks de enge antagonist niet echt imponeert.

Een van de sterkere punten van Bad Samaritan is de opzet: twee doorsnee dieven werken als parkeerbediendes en terwijl ze voor de auto zorgen, breken ze nog eventjes thuis in. Sean ziet zichzelf hierbij als een soort Robin Hood, die alleen steelt van rijke zakenlui met slechte manieren. Wanneer Cale Erendreich in zijn Maserati aan komt rijden, twijfelt Sean dan ook geen moment om die mooie bak te lenen en de bijbehorende villa te verkennen. Hij blijkt echter in te breken bij een collega, een crimineel die op een totaal ander niveau opereert. Niet om iets tastbaars als geld, maar om het martelen en breken van onschuldige mensen, van wie Sean er eentje zelfs tegenkomt.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Bad Samaritan Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bad Samaritan

acties