op tv

Guns Akimbo (2019)

Get Loaded

Toch wat vreemd: Daniel Radcliffe als moordlustige gladiator in een chaotische futuristische achtbaanrit.
play

5,6 details

  • 95 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Verenigd Koninkrijk
  • Duitsland
  • Nieuw-Zeeland
95 Min Verenigd Koninkrijk

Terwijl hij nog hopeloos verliefd is op zijn ex Nova slijt Miles zijn dagen met een uitzichtloze baan als videogame-ontwikkelaar. Zijn alledaagse bestaan wordt abrupt verstoord wanneer hij aangemeld staat op een illegale website die personen verplicht laat meevechten in een spel op leven en dood. De gruwelijkheden worden live uitgezonden en massaal bekeken door fanatiekelingen.

Regie
Jason Lei Howden
Cast
Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Rhys Darby, Josh Robert Thompson, Ned Dennehy, Natasha Liu Bordizzo, Ken Thomas, J. David Hinze, Grant Bowler, Colin Moy, Edwin Wright, Jacqueline Lee Geurts, Hanako Footman, Set Sjöstrand, Milo Cawthorne, Bella Padden, Jack Riddiford, Mark Rowley, Racheal Ofori.
Release
09.09.2019
Release NL
05.03.2020
Release DVD
07.05.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Jason Lei Howden | Scenario: Jason Lei Howden | Cast: Daniel Radcliffe (Miles), Samara Weaving (Nix), Ned Dennehy (Riktor), Rhys Darby (Glenjamin), Natashi Liu Bordizoo (Nova), e.a.| Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2019

We weten allemaal dat het tamelijk eenvoudig is om achteloos en anoniem je ongefundeerde mening op het wereldwijde web te dumpen. Het is daarnaast in veel gevallen best lastig om de persoon achter de haatcommentaren te achterhalen. Toch zijn we minder anoniem dan we denken en de manieren om spuiers van verbale en tekstuele bagger op te sporen worden steeds ingenieuzer. De hoofdpersoon in de actiethriller Guns Akimbo van Jason Lei Howden voelt in ieder geval in fikse mate de gevolgen van zijn trolacties.

Miles is maar een eenvoudige computerspelprogrammeur in een niet al te verre toekomst. Hij leeft in een maatschappij waar de geheimzinnige organisatie Skizm verantwoordelijk is voor niet alleen het online entertainment, maar ook voor flink wat polariteit in de samenleving. Ze hebben namelijk een razend populair reality-vechtspel op de markt gegooid waarbij echte mensen in het zicht van miljoenen kijkers elkaar moeten afmaken. Miles vindt het allemaal maar niks en zet zo zijn vraagtekens bij de moraliteit van de gevechten tussen voornamelijk criminelen en gekken.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Guns Akimbo Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Guns Akimbo

acties