Daniel Radcliffe met pistoolhanden(!) op eerste foto's 'Guns Akimbo'

Daniel Radcliffe met pistoolhanden(!) op eerste foto's 'Guns Akimbo'

Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekend voor deze maffe titel.

Net als je denkt "ze hebben het onderhand allemaal gedaan" met titels als Crank, Wanted, Death Race, Scott Pilgrim, Hardcore Henry en Upgrade, is er toch altijd wel weer iemand die met een of ander idioot idee op de proppen komt. Aanschouw Guns Akimbo!

Gefilmd in Nieuw-Zeeland (en deels in Duitsland) is Guns Akimbo de 2e langspeelfilm van Jason Lei Howden na Deathgasm uit 2015. Daniel Radcliffe speelt een man die ontwaakt met twee pistolen aan zijn handen vastgeschroefd. Hij kan ze niet verwijderen, omdat de bouten rechtstreeks in zijn botten zijn geboord. Klinkt als een vermakelijk concept?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In de nabije toekomst heeft een nieuwe website de mensheid veroverd. Het heet Skizm, een ondergrondse groepering die dodelijke wedstrijden laat plaatsvinden in de echte wereld, vervolgens live streamt en natuurlijk zijn mensen hier dol op. Radcliffe speelt een willekeurige nobody die ervan houdt om online te trollen. Tot hij op een ochtend wakker wordt en ontdekt dat hij de volgende geselecteerde speler is die mag vechten tegen een stoere krijgersvrouw genaamd Nix (Samara Weaving).

Goede kritieken
In Amerika is de film alvast positief onthaald door het publiek. Er wordt niet veel uitgelegd, je krijgt geen moment de tijd om na te denken, maar wordt gewoon recht in de onzin gegooid. Al met al een zeer plezierige rit. Krankzinnig, über gewelddadig, wild hilarisch, ongelooflijk fijn kijkplezier.

NieuwsFilm

meest populair