Algemeen

Gestoorde trailer 'Guns Akimbo' geeft pistoolhanden aan Daniel Radcliffe!

Deze moet je gewoon even zien.

door Bram de Groot om 13:37 in Algemeen
Alweer een flink aantal maanden geleden zagen we de eerste foto's uit de film Guns Akimbo waarin het personage van Daniel Radcliffe (Harry Potter) wakker wordt met pistoolhanden. Nu hebben we de eerste trailer en die mag toch best een beetje gestoord genoemd worden.

In Guns Akimbo wordt Radcliffe's personage op een ochtend wakker en hij ontdekt dat hij de volgende speler is in een online game Skizm, iets waar hijzelf maar al te graag naar keek. Nu heeft hij pistoolhanden gekregen en moet hij de strijd aangaan met een stoere krijgersvrouw genaamd Nix, gespeeld door Samara Weaving.


De maffe actiehorrorthriller is geregisseerd door Jason Lei Howden en hij leverde als regisseur eerder de film Deathgasm (2015) op. Ook werkte hij aan de visuele effecten van vele grote films, zoals War for the Planet of the Apes, Man of Steel en The Avengers.

Vanaf 28 februari is Guns Akimbo beperkt te zien in de States en de kans is groot dat deze vrij snel ergens op een streamingdienst te vinden is.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maikjax

Avatar

Lekker out of the box met Harry Glocker

Maac

Avatar

Ziet er leuk uit. Radcliffe heeft na de Harry Potter reeks geen echte toppers gehad, maar kiest in ieder geval vrij unieke projecten.
Good for him.

Mav Damian

Avatar

Yooooo Samara Weaving zit er in! Ga ik zeker kijken! Leuke actrice.

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Yooooo Samara Weaving zit er in! Ga ik zeker kijken! Leuke actrice."
Ik zeg...Ready or Not Smiley face

Ze zal straks ook te zien zijn in Bill & Ted Face the Music als dochter van Bill Preston (Alex Winter).

Mav Damian

Avatar

@MOF
Bill & Ted nooit gezien! Nog voor mijn tijd zelf. Hoor vaak positieve reacties over de twee films en de derde deel wordt toch hard naar uitgekeken onder filmliefhebbers. Toch maar eens beginnen checken.

BillySavastano

Avatar

Ik lees al 2 jaar over deze film en ik wil hem zien maar nergens geen bluray of wat dan ook te bestellen

Master Of Films

Avatar

@Mav Damian
Imho Bill & Ted zijn cult comedy classics. Smiley face Zeer benieuwd hoe Keanu & Alex zich gedragen als vaders....Zullen ze eindelijk "volwassen" worden Smiley face

BTW: Guns Akimbo staat uiteraard ook op het kijklijstje.

NieuwsFilm

meest populair