Hooking Up (2020)

There's more to love than sex.

Ondanks fijn spel van Brittany Snow en Sam Richardson komt deze seksroadtrip maar moeizaam tot een hoogtepunt.
play

4,9 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Bailey en Darla beginnen aan een misleidende en bedrieglijke vorm van therapie, waarbij ze door het land moeten rijden om Darla's kleurrijke geschiedenis als seksverslaafde na te spelen. Terwijl hun echte motivaties voor de road trip aan het licht komen, dwingt het onwaarschijnlijke paar elkaar om hun problemen het hoofd te bieden. Ze ontdekken hierbij ook dat er misschien meer is om lief te hebben dan alleen maar seks.

Regie
Nico Raineau
Cast
Jordana Brewster, Vivica A. Fox, Brittany Snow, Anna Akana, Sam Richardson, Amy Pietz, Alexis G. Zall, Shaun Brown, Jay Dee, Latrice Butts, Simply Phillip Brown, Jason Bremer, Michael Benefield.
Release
20.03.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Nico Raineau | Scenario: Nico Raineau en Lauren Schacher | Cast: Brittany Snow (Darla), Sam Richardson (Bailey), Jordana Brewster (Tanya), Anna Akana (Elizabeth), Alexis G. Zall (Molly), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2020

Waarschijnlijk beginnen veel mensen met verkeerde verwachtingen aan Hooking Up. Niet heel gek, want het marketingteam verkoopt de film van scenarist-regisseur Nico Raineau als een komedie, terwijl het eigenlijk meer een drama is - met hier en daar wat verdwaalde grapjes. Wie een stroom van hilarische momenten of een stoet aan bonte personages verwacht, komt dus bedrogen uit. Maar dat betekent niet meteen dat deze film totaal mislukt is.

'Hooking up' is een Engelse term die verwijst naar een ontmoeting tussen twee (of meer) individuen, waarbij het hoofdzakelijk draait om intimiteit, dan wel seks. Tussen Darla en Bailey vindt zo'n ontmoeting plaats, al gaat daar wel ietsje meer aan vooraf dan bij de meeste mensen. De twee lopen elkaar tegen het lijf op een basisschool waar 's avonds twee verschillende praatgroepen worden georganiseerd. Darla woont een sessie bij vanwege haar seksverslaving en Bailey zit in een klaslokaal verderop om zijn ervaringen met teelbalkanker te delen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Hooking Up Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Hooking Up

acties