Jaws 3-D (1983)

Reaching new depths of terror.

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Zeer flauw afkooksel van de eerste film.
Maar ook een zeer slecht gemaakte film, wat een afschuwelijke special effects.
Gemaakt voor 3D destijds en dat zie je, denk niet dat men er in die tijd veel plezier aan zal beleefd hebben aan die 3D.
Neen, veel goeds kan ik over deze prent niet vertellen, alleen leuk om de jongere Dennis Quaid te zien en Louis Gossett Jr. nog eens terug te zien.
Maar verder... snel vergeten deze flop.

Tiger

Avatar

Het is inderdaad een barslechte film. Toch stonden er toedertijd drommen mensen voor bioscoop voor een kaartje. En de recenties waren ook tamelijk mild.
Maar terugkijkend was het dus een lachwekkende vertoning.
Btw: Jaws 2 staat nog lager op de lijst van Worst Movies. En dit vind ik terecht. In deze film zijn de acteerprestaties ver onder de maat. Hij zijn eigenlijk alleen maar gillende pubers.
Steven Spielberg had eigenlijk schade vergoeding moeten eisen voor het verkwanselen de naam Jaws en daardoor wellicht indirect zijn eigen naam. Uiteindelijk heeft hij dat natuurlijk zelf wel gedaan met de Jurrasic Park serie.

LordOgre

Avatar

Ik heb deze film laatst helemaal gezien en hij is echt om je dood te lachen. Heel veel met de computer gemaakt, terwijl dat niet is gelukt...

voor diegenen die hem gaan kijken, een beetje richting het einde geloof ik, zit de hoofdpersoon in zon geel duikbootje, die vaart lekker onderwater en maakt op een gegeven moment een bocht. Aangezien het hele ding met de computer is gemaakt, werd het voor de makers lastig kennelijk, want in die bocht, verdwijnt ineens de hele onderkant van de neus van het vaartuigje, als een bug in een spel zeg maar :X

En verder is de haai met de computer gemaakt voor het grootste gedeelte (omdat ze alleen maar die mechanische kop hadden in die tijd, ipv een complete mechanische haai, zoals in deep blue see) dus dat ziet er ook niet uit...

Verder overigens wel redelijk te doen, verwacht er niet te veel van en je zult je vermaken!