Tiger Avatar

Tiger

Laatste reviews

Jaws(1975)

"...Nog een leuk weetje uit de Trivia van IMBD: "The mechanical shark spent most of the movie broken-down, and was unavailable for certain shots. This..."

Jaws 3-D(1983)

"...Het is inderdaad een barslechte film. Toch stonden er toedertijd drommen mensen voor bioscoop voor een kaartje. En de recenties waren ook tamelijk..."

The Lost World: Jurassic Park(1997)

"...Goed, ik heb weer gekeken...en mijn ergenis was andermaal groot. 1. Op de vlucht voor een T-rex een, met T-rex jong bloed besmeurd, jasje dragen..."

The Lost World: Jurassic Park(1997)

"...Ik ga hem toch weer eens kijken. Ik kan me herinneren dat ik me de eerste keer kapot heb geërgerd aan het hoge onzin gehalte van de film. Nu is het..."

Laatste reacties

"...Niet geweldig, deze versie maar wel een stuk beter dan de baggerversie van Peter Jackson...."
King Kong
"...Gegevens kloppen niet. De synopsis is wel correct maar de andere gegevens verwijzen naar de verkeerde film. Het gaat om [url=http://www.imdb.com/title/tt0772185/]Santa Baby[/url]. Het is een TV film. Dezelfde naam maar ander verhaal dan de Santa Baby......"
Santa Baby
"...Zeer slechte rampen/horrorfilm. Inconsistent, dom en voorspelbaar. Zulke films worden nog wel eens gered door de trucages maar zelfs die zijn matig. En natuurlijk de eeuwige "human stupidity" tijdens gevaarlijke situaties. En daarvan zijn er in deze......"
Deep Blue Sea
"...Dat deze film een vervolg is op de schitterende eerste film en daarom de naam Jaws draagt is eigenlijk een schande...."
Jaws 2
"...Ook wel No Good Deed. Spannende maar uiteindelijk weinig boeiende en voorspelbare thriller...."
No Good Deed

laatste ratings

5,5
King Kong (1976)
King Kong (1976)

watchlist

Tiger heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.