Tiger Avatar

Tiger

reacties

  • Niet geweldig, deze versie maar wel een stuk beter dan de baggerversie van Peter Jackson.

    als reactie op de film King Kong

  • Gegevens kloppen niet. De synopsis is wel correct maar de andere gegevens verwijzen naar de verkeerde film. Het gaat om [url=http://www.imdb.com/title/tt0772185/]Santa Baby[/url]. Het is een TV film. Dezelfde naam maar ander verhaal dan de Santa Baby bioscoop versie. Maakt overigens weinig uit. Beiden zijn het nauwelijks waard om te kijken.

    als reactie op de film Santa Baby

  • Zeer slechte rampen/horrorfilm. Inconsistent, dom en voorspelbaar. Zulke films worden nog wel eens gered door de trucages maar zelfs die zijn matig. En natuurlijk de eeuwige "human stupidity" tijdens gevaarlijke situaties. En daarvan zijn er in deze teveel om op te noemen.

    als reactie op de film Deep Blue Sea

  • Dat deze film een vervolg is op de schitterende eerste film en daarom de naam Jaws draagt is eigenlijk een schande.

    als reactie op de film Jaws 2

  • Ook wel No Good Deed. Spannende maar uiteindelijk weinig boeiende en voorspelbare thriller.

    als reactie op de film No Good Deed

  • [quote]Acteerwerk is goed, beelden zijn mooi, vooral de special effects, [b]geluid is net zo vet, het voelt allemaal authentiek aan[/b], de kleuren en alles![/quote] Dat kan wel kloppen want, uit de trivia van IMDb het volgende: "Gunfire heard in the movie were not sound effects, but actual gunfire with live ammunition fired from authentic period weapons, recorded at a live fire machine gun range near Atlanta, Georgia."

    als reactie op de film Saving Private Ryan

  • [quote=BasNation]nee joh, lache film. met die flappie van the A-team (ervoor dan). face heette ie volges mij :D[/quote] Klopt, Dirk Benedict dus.

    als reactie op de film Battlestar Galactica

  • [quote=Qaizer]Niet de moeite waard, alleen om jeugdsentiment op te halen. Maar voor deze film heb ik dat niet. Kijk in godsnaam de nieuwe serie, niet het flauwe origineel.[/quote] Gehgeh, ik heb precies het tegenovergestelde. Ik vind de nieuwe serie geen bal aan. Haalt het niet bij het origineel. Prachtig die brokstukloze ontploffingen die allemaal hetzelfde zijn, de Starfighters die altijd op dezelfde manier wegvliegen, het houterige acteerwerk en natuurlijk de 11" tv schermpjes. De wereld was nog lekker eenvoudig.

    als reactie op de film Battlestar Galactica

  • [quote]Een film die je moet kijken als je hersenactiviteit toch al op een laag niveau staat.[/quote] Daar wil ook helemaal geen activiteit als ik Jolie half naakt door het beeld zie rennen...

    als reactie op de film Lara Croft: Tomb Raider

  • Niks mis mee, deze film. Gere en Roberts spelen leuk samen. Gewoon een lekkere feel-good romantische film.

    als reactie op de film Pretty Woman

  • Intrigerend drama. Ik hield er wel een rotgevoel aan over.

    als reactie op de film Changing Lanes

  • Machtig epos over een maffia familie. Groots opgezet, goede acteurs. De film is wel wat traag en langdradig. Het geluid is ook matig hier en daar. En daarbij hou ik niet zo van maffia-films. Uiteraard wel een must-see.

    als reactie op de film The Godfather

  • [quote=Drasko]misschien hebben we een andere film gezien die Seven heet, maar deze was toch echt af op het laatst aangezien [/quote] En je weet ook hoe het met Pitt afloopt? Ik zeg een relatief open einde, niet een open einde.

    als reactie op de film Se7en

  • Geen leuke film wel een erg goede. Narcistisch en surrealistisch. Freeman speelt fantastisch en Pitt goed genoeg. Spacey is een goede "freak". En ook nog eens een relatief open einde.

    als reactie op de film Se7en

  • [quote=UltraBrain]Een 9.4??!? Laat me niet lachen... Die "het is ouder dan 1950, dus we geven hem een 8+" tendens ben ik nou wel aan gewend (komen zeker veel 60 plussers op imbd) maar deze film is gewoon bagger naar de maatstaven van 2005. De toneelstukjes die ik op school moest doen toen ik 8 was waren nog leuker.[/quote] De maatstaven van 2005 zijn bereikt door o.a. dit soort films. Als je vindt dat zo'n film saai is komt dat niet zelden omdat je er erg veel in herkend. Veel grappen maar ook cameraplaatsing, timing enz zijn door Chaplin en tijdgenoten bedacht. En bedenk je dan dat het toen nieuw was. Het is dus een klassieker waar we veel aan te danken hebben.

    als reactie op de film Modern Times

  • [quote]En jij hebt er dus niks van begrepen. En ik kan nou niet zeggen dat dat zo moeilijk kan zijn..[/quote] Jaja, de film is een verfilming van het boek "Starship Troopers" uit 1959, geschreven door Robert Heinlein. Er zijn verwijzingen naar de WW2 in te vinden maar dan houdt het ook wel op. Profetie? Zeker niet.

    als reactie op de film Starship Troopers

  • [quote=Diedo]De meest profetische film aller tijden. Let maar op: Een onverwachte aanslag op eigen grondgebied levert een enorm dodental aan onschuldige slachtoffers op. De daders zijn aanvankelijk onbekend, maar de overheid kan al snel de vingers wijzen naar een ander gebied. Door middel van de media wordt al snel genoeg draagvlak gecreeerd om de boosdoeners aan te vallen op eigen territorium en deze ook te veroveren. Het land stuurt één van de grootste troepenmachten uit haar geschiedenis die kant om op orde op zaken te stellen. De operatie resulteert in vele doden aan beide kanten, maar vastberadenheid van het veronrechte land, met name haar overheid, zal ongetwijfeld leiden tot de welverdiende gerechtigheid.[/quote] Profetie? Dat is van alle tijden. Ik zou niet teveel achter deze film zoeken. Het is gewoon een goede actiefilm.

    als reactie op de film Starship Troopers

  • Zeer, zeer matig. Het kijken nauwelijks waard. Heel af en toe een leuke grap.

    als reactie op de film Crocodile Dundee in Los Angeles

  • Pitt en Roberts. Had mooi kunnen zijn, werd niets. Pitt had geen zin en Roberts werd overspeeld door haar tegenspeler (Winston Baldry).

    als reactie op de film The Mexican

  • Buitengewoon grappige typische engelse comedy vanuit een leuke verrassende invalshoek. Goed acteerwerk. Absolute aanrader. [rating 4.5]

    als reactie op de film About Adam

  • [quote]Deze film is een echte klassieker! Hij is veel beter dan War of the Worlds, maar haalt het net niet bij E.T.[/quote] Beter dan War of the Worlds wil ik nog wel aan maar minder goed dan ET? Bij ET is de ellende met die vreselijk acterende kinderen in Spielberg films begonnen. ET is een draak van een film vind ik, die nog niet in de schaduw van Close Encounters mag staan.

    als reactie op de film Close Encounters of the Third Kind

  • Leuke "heist" film met veel onverwachte twist en turns.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Niks aan. 't Kijken niet waard (behalve als je echt maar dan ook echt helemaal niks anders te doen hebt)

    als reactie op de film The Puppet Masters

  • De meest Goscinny/Uderzo trouwe Asterix film te nu toe. Alleen daarom al een dikke voldoende. Bovendien een aantal zeer leuke grappen.

    als reactie op de film Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre

  • Aardige film. Meest opvallende is nog wel de muziek. Modern i.p.v. passend bij de tijd waarin de film speelt. Geschreven door Andrew Powell, die weer sterk is verbonden aan de muziek van Alan Parsons.

    als reactie op de film Ladyhawke

  • Spannend, wellicht wat te emotioneel maar verder degelijke rampenfilm. Wel erg onwaarschijnlijk, alleen al vanwege de zwarte amerikaanse president...

    als reactie op de film Deep Impact

  • Een ietwat over de top rampenfilm, te amerikaans, te bombastisch maar wel aardig om te kijken als je toch niets te doen hebt.

    als reactie op de film Independence Day

  • [quote]Het schijnt dat Fox niet alleen in de film met een tijdprobleem zat maar ook daarbuiten.[/quote] Dat kun je wel zeggen inderdaad, uit de trivia van IMBD: [i]Michael J. Fox had always been the first choice for Marty, but scheduling conflicts due to his work on "Family Ties" (1982), initially prevented him from taking the part. Eric Stoltz was initially cast as Marty, but Michael replaced him, driving straight to the movie set after taping of the show was finished every day. He averaged about one or two hours' sleep during production. The bulk of the production was filmed from 6pm to 6am, with the daylight scenes filmed at the weekend.[/i]

    als reactie op de film Back to the Future

  • Zeer mooie sfeervolle drama film. Sterke acteur prestaties. [rating 4.5]

    als reactie op de film Witness

  • De beste van de drie.

    als reactie op de film The Naked Gun: From the Files of Police Squad!

  • Stiekem toch wel een leuke film.

    als reactie op de film The Hard Way

  • Buitengewoon matig vervolg op Airplane. Die blonk ook al niet uit maar de grappen in waren nog origineel. In deze film worden die grappen gewoon herhaald. [rating 1.5]

    als reactie op de film Airplane II: The Sequel

  • Aardige comedy, de acteurs spelen leuk, Redford speelt zelfs goed. Prima vermaak, niet teveel bij nadenken natuurlijk.

    als reactie op de film Indecent Proposal

  • Een Bond film uit de tijd dat M's uitvindingen nog spectaculair waren...

    als reactie op de film From Russia with Love

  • Geinige film met een Eastwood wiens tekst vrijwel volledig uit sterke oneliners bestaat. Ik heb me in elk geval prima vermaakt.

    als reactie op de film The Enforcer