L.A. Confidential (1997)

Off the record, on the QT, and very hush-hush...

Reviews (4)

Tarkus

Avatar

Goede film met een goed verhaal en een prima cast.
Ik had deze film nog nooit gezien, ondanks dat hij inmiddels toch al wat jaartjes oud is, waarom weet ik niet, altijd genegeerd denk ik.
Maar hij is me wel goed bevallen, vooral Guy Pearce heeft me aangenaam verrast.
Maar de rest van de cast, met vele grote namen, doet het ook uitstekend.
Heb me er niet met verveeld, ondanks de lange duur van meer dan 2 uur een film waar wel vaart in zit.

Mr. Scotch

Avatar

Geen van 2en. Het lijken mooie borsten, maar dit is slechts trucage, dat zal je ook zien als je heel goed kijkt. Allemaal special effects.

on topic:
wat was dit een verassend goeie film zeg!!!
heb hem een maandje of 2 geleden op de BBC gekeken (omdat ie zo'n belachelijk hoog IMDB cijfer had) en hotDANG hij was het meer dan waard. Nu maar eens kijken met ondertitels, want al denk mijn talen goed te beheersen, af en toe ging het toch iets te snel.
Volgens mij zijn op deze film spellen als bijvoorbeeld Max Payne zwaar geinspireerd op verhaallijn en manier van vertellen.

CAGE

Avatar

Hallo Mirel. Leuk dat je hebt gereageerd. Ik zag je reactie en ik moest gelijk lachen. Want ja had niet verwacht dat je nog eens ooit op mijn vraag zou reageren. Mijn e-mail adres is juancarlos_lukanovic@hotmail.com. Hopelijk hoor ik nog van je. :B En On-topic film is echt goed , maar dat heb ik al eens vaker gezegd. Kijk maar naar het cijfer dat ie heeft. Zegt al genoeg. En de cast. Lang niet meer zo een goede film met zo eeen cast. Veel te vaak stellen de films met goede cast weinig voor. Deze dus niet. Ik zou maar eens kijken en dan spreek ik de filmliefhebbers aan dan weet je wel wat ik bedoel. B-)

CAGE

Avatar

@ Jules Als je goed kijkt of leest zie je dat ik twee keer heb gereageerd op deze film.Natuurlijk heb ik Crowe genoemd. Ik zou niet durven hem niet te noemen. Zo een toffe acteur die bijna altijd indruk blijft maken film bij film kom je zelden tegen. 8-) En Kevin Spacey is vanzelfsprekend ook top. Maar zoals ik al eerder zei in deze film zijn er wel meer acteurs die positief overtuigen.