I Want You Back

6,1 details

  • Komedie
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Peter (Charlie Day) en Emma (Jenny Slate) zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: Ze zijn allebei onverwacht gedumpt door hun respectieve partners, Anne (Gina Rodriguez) en Noah (Scott Eastwood), in hetzelfde weekend. Zoals het gezegde luidt, "misery loves company," maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe romances, Anne met Logan (Manny Jacinto) en Noah met Ginny (Clark Backo). Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen. Elk van hen zal er alles aan doen om een einde te maken aan de nieuwe relaties van hun exen en hen terug in de armen te sluiten. De ensemble cast van I Want You Back bestaat verder uit Luke David Blumm, Isabel May, Jami Gertz, Dylan Gelula, en Mason Gooding.

Regie
Jason Orley
Cast
Jami Gertz, Jordan Carlos, Scott Eastwood, Gina Rodriguez, Charlie Day, Jenny Slate, Lauren Halperin, Manny Jacinto, Dylan Gelula, Jessi Goei, Mason Gooding, Clark Backo, Isabel May, Aleks Alifirenko Jr., Braxton Alexander, Quinn Cooke, Julian Williams, Luke David Blumm.

Filmtotaal Recensie

Regie: Jason Orley | Scenario: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger | Cast: Jenny Slate (Emma), Charlie Day (Peter), Scott Eastwood (Noah), Gina Rodriguez (Anne), Manny Jacinto (Logan), Clark Backo (Ginny), e.a. | Speelduur: 116 minuten | Jaar: 2022

Jason Orley verplaatst in zijn opvolger van Big Time Adolescence de focus van jongeren naar dertigers, maar het is evengoed een coming-of-age film. Nadat collega's Emma en Peter allebei gedumpt zijn door hun partners, smeden ze een plan om hun geliefden terug te krijgen. Terwijl Emma de nieuwe vriend van Peters ex Anne zal verleiden, wordt Peter beste vrienden met Emma's ex Noah en haalt hem over zijn nieuwe relatie uit te maken. Een recept voor grappige momenten over mensen die moeten leren loslaten en op zoek gaan naar wat echt bij ze past.

De casting van de personages is perfect. Emma is een grappige chaoot die haar leven nog niet op orde heeft, oftewel niet iemand waarop je kan bouwen volgens ex-vriend Noah. Jenny Slate stort zich vol overtuiging in haar rol en ondanks de over-de-top momenten, waarbij ze bijvoorbeeld dramatisch in huilen uitbarst, voelt ze toch heel menselijk.

alle artikelen (1)

I Want You Back Nieuwsberichten