Land of Bad (2024)

Deze actiefilm is goed in wat hij doet: actie en spanning bieden. Soms is dat genoeg.
play

7,5 details

  • 113 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Regie
William Eubank
Cast
Russell Crowe, Liam Hemsworth, Luke Hemsworth, Milo Ventimiglia, Lincoln Lewis, Gunner Wright, Ricky Whittle, Daniel MacPherson, Jack Finsterer, Joey Vieira, Robert Rabiah, Miguel Usares, Lachlan Engeler, Michael Joaquin, Chris Masters Mah, Timothy Latimer, Eric Zivic, Chika Ikogwe.
Release
25.01.2024
Release NL
22.02.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: William Eubank | Scenario: David Frigerio, William Eubank | Cast: Liam Hemsworth (JJ Kiney), Russell Crowe (Eddie Grimm), Milo Ventimiglia (John Sweet), Chika Ikogwe (Nia Branson), Luke Hemsworth (Abell), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2024

Land of Bad gaat over een groep Amerikaanse militairen van de Special Forces. Na een mislukte missie in de Filipijnen, moeten zij zo snel mogelijk weg zien te komen. Hierbij krijgen zij hulp van officier JJ Kiney en dronepiloot Eddie. Het verhaal is niets meer en niets minder, maar verrassend effectief en spannend. Soms is meer gewoon niet nodig.

Liam Hemsworth speelt de macho in spe, JJ Kiney. Hij is gespecialiseerd in communicatie met het thuisfront om de drones aan te sturen. Het is echter zijn allereerste missie in het veld en hij gaat lastminute mee met een team ervaren krachtpatsers. Hij krijgt ondersteuning op afstand van niemand minder dan Russell Crowe, die de chagrijnige, doch charismatische Eddie Grimm 'Reaper' speelt. Meer uitleg over de missie en aanleiding ontbreekt, maar dat maakt weinig uit omdat het om de spanning en actie gaat.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Land of Bad Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.