Love Again

Love Again (2023)

Weer een onterecht geromantiseerde relatie in een Hollywoodfilm. O ja, Celine Dion zit er ook in.
play

4,8 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie Love Again stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

Regie
James C. Strouse
Cast
Celia Imrie, Omid Djalili, Céline Dion, Russell Tovey, Priyanka Chopra, Steve Oram, Sam Heughan, Arinze Kene, Harry Attwell, Lydia West, Sofia Barclay, David Terry, Amanda Blake, David Atkinson, Simon Strutt, Ricardo Castro, Daniel Barry, Riccardo Mazzi, Nisha Chadha, Nick Jonas, Tom Blake, Laurence Varda, Haley McGee, Camille Hatcher.
Release
04.05.2023
Release NL
18.05.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Jim Strouse | Scenario: Jim Strouse | Cast: Priyanka Chopra Jones (Mira Ray), Sam Heughan (Rob), Céline Dion (Céline Dion), Sofia Barclay (Suzy), Lydia West (Lisa), Russel Tovey (Billy), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2023

Iedereen fantaseert erover om de ware op een bizarre, romantische manier te ontmoeten. Vrijwel elke Hollywood-romkom heeft zo'n onwaarschijnlijk óver-romantisch scenario. Kinderboekenschrijfster en -illustrator Mira besluit twee jaar na het overlijden van haar vriend sms'jes naar zijn nummer te sturen, die Rob vervolgens op zijn nieuwe werktelefoon ontvangt.

Na het overlijden van haar vriend is Mira in een diep dal beland. Ze kan het niet meer opbrengen om vrolijke verhaaltjes te schrijven en wordt onder druk gezet door haar uitgever om te presteren. Ondertussen is Rob een uitgebluste muziekrecensent, die tegen zijn zin in een interview met Céline Dion moet houden. Hij gelooft niet dat Dion oprecht is in haar nummers over de liefde, omdat hij een week voor de bruiloft door zijn verloofde is gedumpt.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Love Again Nieuwsberichten