Deze flinke tranentrekker weet Netflix nu helemaal te veroveren

Deze flinke tranentrekker weet Netflix nu helemaal te veroveren

Love Again met de grote namen Priyanka Chopra Jonas en Sam Heughan knalt de Netflix Top 10 binnen.

Nadat de tot op heden succesvolste Netflix Original van het jaar de nummer één positie in de Netflix Top 10 overnam, voelt deze alweer de hete adem van een andere nieuwkomer in zijn nek. De tranentrekker Love Again komt namelijk binnen op plaats twee.

Love Again verscheen eerder dit jaar in de bioscoop en komt van regisseur James C. Strouse. Netflix omschrijft de film met woorden als "ontroerend" en "romantisch". Je ziet rollen van Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan en Céline Dion.

Wisselend ontvangen
De Tomatometer van Rotten Tomatoes komt niet verder dan 28 procent. Het publiek is duidelijk meer te spreken, gezien de 91 procent als Audience Score. De IMDb noteert een 5,9/10 na ruim 11K stemmen.

FilmTotaal-recensent Aram Isaac lijkt niet helemaal het juiste publiek voor de film. Hij kwam niet verder dan 1,5 ster en schreef: "Zelfs voor fans van slechte romantische films zal Love Again tegenvallen zijn. De enige doelgroep die deze film aan lijkt te spreken zijn trouwe Dion-fans."

Nu op Netflix
Bij jij een Dion-fan of ben je gewoon nieuwsgierig? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een artiest is nog steeds verdrietig over de dood van haar verloofde. Ze sms't haar diepste gedachten naar zijn telefoon en schept een band met de man die ze toevallig ontvangt.

NieuwsFilm

meest populair