Descendants: The Rise of Red

3,8 details

  • Actie
  • Avontuur
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Volgt Red, de dochter van de Koningin van Harten, en Chloe, de dochter van Assepoester, terwijl ze samenwerken om Auradon te redden door terug in de tijd te reizen met behulp van het zakhorloge van het Witte Konijn, om een gebeurtenis te stoppen die ernstige gevolgen zou hebben.

Regie
Jennifer Phang
Cast
Brandy Norwood, Jeremy Swift, Leonardo Nam, China Anne McClain, Rita Ora, Melanie Paxson, Grace Narducci, Dara Reneé, Kylie Cantrall, Joshua Colley, Sam Morelos, Malia Baker, Ruby Rose Turner, Peder Lindell, Anthony Pyatt, Mars, Tristan Padil, Kabir Bery, Rachael Markarian, Paolo Montalban, Julee Cerda, Shazia Pascal, Alex Boniello.
Release
11.07.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Jennifer Phang | Scenario: Dan Frey en Ru Sommer | Cast: Kylie Cantrall (Red), Malia Baker (Chloe), Dara Renée (Uliana), Ruby Rose Turner (Bridget), Morgan Dudley (Ella), Brandy (Assepoester), e.a. | Speelduur: 91 minuten | Jaar: 2024

In 2015 kwam Disney met de eerste Descendants-film op de proppen, de zoveelste poging van de filmstudio om zijn eigen reputatie op het spel te zetten. Het uitmelken van de populariteit van de grootste Disney-titels ging een nieuwe fase in. Centraal in de reeks staan de nakomelingen van de bekendste Disney-schurken, die niet alleen veel uiterlijke kenmerken van hun beruchte ouders hebben overgenomen, maar ook veel van diens persoonlijkheden. Er volgden reeds twee vervolgen, waarbij het boevenkroost verder werd uitgebreid.

Descendants: The Rise of Red is het vierde deel in de reeks, waarbij het voornamelijk draait om Red, de dochter van de Hartenkoningin uit Alice In Wonderland en tegenpool Chloe die Assepoester als haar moeder mag beschouwen. Strijdtoneel is nog steeds het fictieve koninkrijk Auradon, dat is gesticht door een inmiddels in echt verbonden Belle en het Beest. De slechteriken zijn verbannen naar een eiland, maar hun kids wordt een nieuwe kans gegund in Aurodon, waar ze op een prestigieuze school de strijd met elkaar en hun reputatie aangaan.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Descendants: The Rise of Red Nieuwsberichten