Toegankelijk, goed verteerbaar drama met flitsende MMA-vechtscènes.
play

6,8 details

  • 98 Min
  • Actie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
  • Duitsland
98 Min Verenigde Staten

Een succesvolle bokstrainer ontdekt dat haar vriend, een regerend kampioen, vreemd is gegaan met haar eigen zus. Ze besluit wraak te nemen door de enige man te trainen die hem van de troon kan stoten: zijn aartsvijand Kayden.

Regie
Castille Landon
Cast
Manu Bennett, Ross Butler, Kiana Madeira, Kailas Mahadevan, Nicholas Duvernay, Poppy Gilbert, Matthew Noszka, Jay DeMerit, Ryan Bown, Alex Czerwinski, Bree Winslow.
Release
16.02.2023

Filmtotaal Recensie

Vechtsporttrainer Sienna heeft nogal moeite met werk en privé gescheiden te houden. Ze is een gewilde coach die door sportschooleigenaar Julian onze zijn vleugels is genomen. Sienna traint de talentvolle maar agressieve MMA-vechter Jax en begint een passionele relatie met hem. Deze spat in duizenden stukjes uiteen als zij Jax betrapt met haar eigen zus.

Castille Landons, regisseur van de After-reeks, combineert in Perfect Addiction geijkte thema's als het trainen van een pupil voor de grote match met een tamelijk traditioneel boy-meets-girls-verhaal en een klassieke driehoeksverhouding. Als Sienna namelijk Jax bij het grofvuil heeft gezet neemt ze haar intrek bij de stiefbroer van een goede vriend. Deze Kayden blijkt ook al zo'n vechtersbaas te zijn en het patroon met Jax lijkt zich te herhalen.

Landon fêteert ons op een kabbelend jeugddrama dat bestaat uit gehaaste scènes die vol geplamuurd zijn met muziek. Het voelt aan als een lange videoclip. Dat houdt dan ook wel weer de vaart er lekker in en op het einde na lijkt elke minuut goed besteed. Scenarist Stephanie Sanditz, die zich baseerde op het boek van Claudia Tan uit de zogenaamde 'Perfect'-serie, wisselt lichtvoetige dramatische momenten af met keiharde confrontaties en zelfs stomende seks.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Perfect Addiction Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Perfect Addiction

acties