Deze intense nieuwe film op Prime Video barst van de passie

'Perfect Addiction' kijk je nu op de streamingdienst van Amazon.


Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een interessante film toegevoegd aan zijn catalogus: Perfect Addiction. In dit intense boksdrama zint een vechtsporttrainer op wraak nadat ze is bedrogen door haar pupil.

Perfect Addiction is een verfilming van het gelijknamige boek van Claudia Tan. Zij publiceerde deze oorspronkelijk op het bekende schrijfplatform Wattpad.

Grappig is dat Castille Landon verantwoordelijk is voor de regie. Zij maakt eerder ook de After-reeks, die eveneens op Wattpad begon.

Kijktip
Voor wie van dit soort 'spannende' films houdt, is Perfect Addiction absoluut een aanrader.

FilmTotaal-recensent Arjan Welles concludeert in zijn review: "Perfect Addiction is door de combinatie van lichtvoetig toegankelijk drama en flitsende vechtscènes prima onderuitgezakt verteerbaar na een zware werkdag".

Gewoon eens kijken dus!


Perfect Addiction (2023)
Regie: Castille Landon | Cast: Kiana Madeira, Ross Butler, Matthew Noszka, e.a.
Vechtsporttrainer Sienna traint met Jax, de heersend kampioen van het illegale circuit. Ook begint ze een passionele relatie met hem. Maar dan komt ze erachter dat hij haar heeft bedrogen met haar zus Cara. Ze zint op wraak en bedenkt al snel een meesterlijk plan. Sienna besluit de enige man te trainen die Jax kan onttronen: zijn aartsrivaal Kayden.Interesse in deze film? Je kunt Perfect Addiction eventueel hier direct bekijken op Prime Video.

NieuwsFilm