Vooral voor fans van de oorspronkelijke serie een feest van herkenning.
play

5,5 details

  • 55 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
55 Min Verenigde Staten

Het is dertig jaar geleden sinds de kwaadaardige tovenares Rita Repulsa uit haar gevangenis wist te ontsnappen en de wijze Zordon als antwoord daarop de Power Rangers vormde. De Rangers, inmiddels volwassen, komen wederom bijeen als Rita in een nieuwe gedaante terugkeert en één van hen doodt: Trini, de oorspronkelijke gele Ranger. Samen met de dochter van Trini trachten de resterende leden - Billy, Zack, Rocky en Katherine - hun oude aartsvijand te stoppen en de aarde te redden.

Regie
Charlie Haskell
Cast
Jason David Frank, Johnny Yong Bosch, Richard Steven Horvitz, Amy Jo Johnson, Walter Jones, Barbara Goodson, Catherine Sutherland, David Yost, Steve Cardenas, Karan Ashley, Thuy Trang, Austin St. John, Daniel Watterson, Machiko Soga, Charlie Kersh, Ryan Cooper, Howard Cyster, Benny Joy Smith.
Release
19.04.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Charlie Haskell | Scenario: Becca Barnes, Alwyn Dale | Cast: Walter Jones (Zach), David Yost (Billy), Charlie Kersh (Minh), Steve Cardenas (Rocky), Catherine Sutherland (Kat), Barbara Goodson (stem van Rita Repulsa), e.a. | Speelduur: 55 minuten | Jaar: 2023

Dé kindertelevisiehit uit de jaren negentig beleeft dit jaar zijn dertigste verjaardag en viert dat met een spiksplinternieuw vervolg. Al is dat niet echt het juiste woord als het gaat over de Power Rangers, aangezien de oorspronkelijke serie een mengelmoes is van beelden uit de Japanse serie Super Sentai en shots van Amerikaanse 'stoutmoedige tieners' wanneer ze hun felgekleurde Spandex niet dragen. Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always bestaat volledig uit originele beelden, maar heeft de absurditeit en het enthousiasme van de serie die hij eert gelukkig niet verloren.

In een schamele vijftig minuten (ongeveer twee en een halve Mighty Morphin Power Rangers-aflevering) is het aan de originele Power Rangers om hun aartsvijand Rita Repulsa opnieuw te verslaan, omdat ze is herrezen uit de dood. Nadat Rita gele ranger Trini doodt, besluit zwarte ranger Zach om de voogd van Trini's dochter Minh te worden. De emotionele kern van Once & Always is de relatie tussen Zach, blauwe ranger Billy en Minh, en Minh's verlangen naar gerechtigheid. Door deze sterke basis zijn ook de scènes zonder kleurige pakjes en met veel geschreeuw gepaarde gevechten leuk om te kijken.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always Nieuwsberichten