Deze flitsende actiefilm op Netflix trekt nu heel wat kijker(tje)s

Deze flitsende actiefilm op Netflix trekt nu heel wat kijker(tje)s

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always nu in de Top 10.

De Netflix Top 10 verwelkomt regelmatig kinderfilms en nu staat de nieuwste Power Rangers-film in de lijst. Uiteraard zullen er ook genoeg fans van het eerste uur een blik werpen op Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always komt van regisseur Charlie Haskell en Netflix omschrijft de (kinder)film als "uitbundig" en "nostalgisch". Er zijn rollen voor onder meer Walter Jones, David Yost en Steve Cardenas.

Redelijk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de Power Rangers-film op een prima 91 procent na - overigens nog maar - elf recensies. Ook het publiek is dik tevreden, gezien de 93 procent als publieksscore.

"Gemaakt voor en door mensen die de eerste paar seizoenen van de serie een speciaal plekje in hun hart hebben gegeven. Dat is duidelijk te zien in de vele terloopse opmerkingen die verwijzen naar eerdere gebeurtenissen en personen, de bereidheid van de acteurs om terug te komen, de hergebruikte locaties en alle visuele verwijzingen naar de serie," aldus Femke van Kooten in haar recensie met 3 sterren.

Nu op Netflix
Zin in Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always? Je kunt de film nu hier kijken op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair