6,3 details

  • Horror
  • Sci-Fi
  • Thriller
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

De creatieve en getalenteerde jonge vrouw Brynn Adams is vervreemd van haar gemeenschap. Eenzaam, maar altijd hoopvol, vindt Brynn troost binnen de muren van het huis waar ze is opgegroeid, tot ze op een nacht wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt is een actievolle confrontatie tussen Brynn en een groep buitenaardse wezens die haar toekomst bedreigen en haar dwingen om met haar verleden om te gaan.

Regie
Brian Duffield
Cast
Kaitlyn Dever, Geraldine Singer, Zack Duhame, Devyn Sandidge, Rose Bianca Grue, Elizabeth Kaluev, Ginger Cressman, Evangeline Rose, Bridget Malbrough, Nathalie J. Alarcon, Dari Lynn Griffin, Lauren L. Murray, John Cortes.
Release
22.09.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Brian Duffield | Scenario: Brian Duffield | Cast: Kaitlyn Dever (Brynn), Elizabeth Kaluev (Young Brynn), Zack Duhame (Mailman), Lauren L. Murray (Brynns moeder), Geraldine Singer (Mrs. Collins), e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2023

No One Will Save You wordt als spannende thriller aan de man gebracht. Hoewel dat voor de eerste helft zeker geldt, neemt het verhaal een wending die steeds verder naar achteren op de stoel doet schuiven. Vreemd, is het enige woord dat deze film goed omschrijft. Ook regisseur Brian Duffields uitspraken over de film zijn met dit woord te beschrijven, dus echt verwonderlijk is het resultaat niet.

Een intieme karakterschets was de bedoeling volgens Duffield, met daar overheen een invasie van buitenaardse wezens. Hoofdpersoon Brynn heeft echter een zeer voorspelbaar trauma te verwerken waar de film dan ook nog eens nauwelijks op ingaat. Haar dorpsgenoten lijken haar te haten en wanneer ze brieven schrijft aan ene Maude zonder deze te versturen is al snel duidelijk dat de afwezigheid van Maude geheel of gedeeltelijk door Brynn zelf komt.

alle artikelen (2)

No One Will Save You Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.