Stephen King en Guillermo del Toro zijn helemaal weg van deze nieuwe Disney+-horrorfilm

Volgens de twee grootheden moet je deze zeker op je 'te kijken'-lijstje zetten.


Eerder deze maand verscheen de trailer van de nieuwe monsterfilm van Disney+, genaamd No One Will Save You. Ook zijn de eerste recensies opgedoken. Nu laten niemand minder dan Stephen King en Guillermo del Toro zich over de blockbuster uit.

De synopsis luidt als volgt: de creatieve en getalenteerde jonge vrouw Brynn Adams is vervreemd van haar gemeenschap. Eenzaam, maar altijd hoopvol, vindt Brynn troost binnen de muren van het huis waar ze is opgegroeid.

Gevaar
Op een nacht wordt ze gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt is een actievolle confrontatie tussen Brynn en een groep buitenaardse wezens die haar toekomst bedreigen en haar dwingen om met haar verleden om te gaan.

De film staat nu sinds enkele dagen op Disney+, waardoor de eerste recensies nu ook te vinden zijn. Op Rotten Tomatoes krijgt No One Will Save You wel twee verschillende cijfers. Filmcritici geven de film namelijk een nette 78%, maar het 'gewone publiek' komt uit bij 58%.

Grootheden
Een groot verschil dus, maar als het aan King ligt mag je deze film zeker niet missen: "'No One Will Save You' is briljant, gewaagd en eng. Je moet 60 jaar terug de tijd in gaan, naar de Twilight Zone-aflevering 'The Invaders' om iets soortgelijks te vinden. Dit is echt uniek".Ook Del Toro, o.a. bekend van The Shape of Water, laat zich erover uit: "'No One Will Save You' is een en al plezier. Het is een slimme film met enkele grandioze momenten. Het is echt sterk in elkaar gezet en het vermijdt de makkelijke weg. Dit is de perfecte film voor je weekend!"

NieuwsFilm

meest populair