Total Recall (1990)

They stole his mind, now he wants it back.

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Prima film van Paul Verhoeven met een uitstekende Arnold Schwarzenegger, een prima Rachel Ticotin en Michael Ironside en de alweer verleidelijke Sharon Stone.
De film kan nu misschien wat gedateerd lijken maar toch blijft het een prima verhaal (getuige de op stapel staande remake).
Ook de make-up verdiend een speciale vermelding, prima gedaan hoe sommige mutanten er uit zien.
Het was bij me een hele tijd geleden dat ik de film nog eens had gezien, en ik heb er wederom veel plezier aan beleefd.
Een aanrader voor de SF-fans.

NeeL

Avatar

Ja hij kan niet elke keer film van de dag zijn he!
Maar deze moet ik nu weer eens gaan zien, als klein kereltje voor het laatst gezien, en die vrouw met 3 borsten, weet ik niks meer van! (Kun je nagaan hoe lang geleden! Ofja, eigelijk kan je dat niet, want je weet niet hoe oud ik ben :P)

Het komt er dus op neer dat ik die moet zien :E

Pres

Avatar

"terecht film van de dag". Bolo, ik heb vaak je recensies gelezen en bijna altijd was je objectief wat betreft allerlei soorten films. Maar wat Schwarzenegger betreft maak ik me zorgen. Ben je misschien homo en heb je een soort van zwak voor zijn accent en zijn lichaamsbouw? Ik neem namelijk aan dat je hem verder niet kent. Ik heb overigens niks tegen homo's, maar dit terzijde. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een fan bent van een bepaald acteur maar dat komt jou als recensent niet zo goed uit wat mij betreft.