Pres Avatar

Pres

Laatste reviews

Philadelphia(1993)

"..."De film is clichematig met betrekking tot homofobia, en daardoor kon de rol van Denzel Washington mij niet echt overtuigen". Hoezo clichematig? Ik..."

Total Recall(1990)

"..."terecht film van de dag". Bolo, ik heb vaak je recensies gelezen en bijna altijd was je objectief wat betreft allerlei soorten films. Maar wat..."

The Matrix(1999)

"...Wat ik irritant vindt is om reacties te lezen van mensen die het steeds hebben over hoe vaak ze de film wel niet gezien hebben. Alleen maar geklaag:..."

The Sixth Sense(1999)

"...Inderdaad. Laat me raden. Meneertje is net aan zijn studie begonnen en denkt nu dat hij het fijne van het vak zich eigen heeft gemaakt. Het doet me..."

Gladiator(2000)

"...Ieder zijn mening inderdaad. Alleen de vergelijking met een koe vind ik wat vreemd. Daarmee wordt er gesuggereerd dat het onmogelijk is voor jou als..."

Laatste reacties

"..."Deze metropool die onze voorouders helaas briljant dachten in te ruilen voor Suriname." Heb je enig idee hoe fout deze opmerking wel niet is? Als ik Filmtotaal was geweest had ik je geschrapt als recensent...."
Taking of Pelham 1-2-3
"...Eh, ik mis een reactie van Bolo :)..."
Terminator Salvation
"...Waar is de filmtotaal recensie? Komkommerperiode?..."
Harry Potter and the Order of the Phoenix
"...Ik zie dat de aloude discussie weer eens is opgelaaid...Ik ga niet teveel zeggen want het is al laat. Grotendeels ben ik het met de recensie eens. Alleen verbaasd het me dat mijn grootste struikelpunt niet eens wordt genoemd: de hele film is doorspek......"
Transformers
"...Bokito-rapper? Leg eens uit...."
50 Cent bij De Niro en Pacino

laatste ratings

Pres heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pres heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.