The New Guy

The New Guy (2002)

A zero will rise

Reviews (3)

RyanD

Avatar

Sinds American Pie zijn intrede heeft gedaan zijn bijna alle teenmovies uitgekouwd en achterhaald. Toch is The New Guy verrassend leuk. Het plot is, ten opzichte van andere flauwe teenmovies, net een beetje anders, waardoor het vernieuwd aanvoelt. De metamorfose van totale nono Dizzy Harrison naar macho Gil Harris is hilarisch uitgewerkt.
Het frappante aan de film is echter wel dat er geen klassiek geschoolde acteurs in spelen. DJ Qualls kan dan enigszins gezien worden als een redelijk ervaren acteur maar het gros van de acteurs in the New Guy zijn voormalige modellen, comedians, skaters!,rappers en zangers die verkapt zijn tot acteur. Het drukt de pret echter niet. The New Guy is een lollige teenmovie die zich zeker kan meten met de betere films in dit genre.

dexxa007

Avatar

Vond 'm leuk voor een keer, maar niet te vaak.
Overigens vond ik de rol van Eddie Griffin wel erg lache :E
Voor de rest, tjah, het moet maar je humor zijn. Erg droog en voorspelbaar. Normaal vind ik dat wel een leuke combinatie, maar in dit geval vond ik het wat matig uitgevoerd.
Ik ben het dan ook niet eens met het FT-cijfer, ik vind het veel te hoog gegrepen. Ik zou deze film een 6 geven.
[rating 2.5]

AlwaysACritic

Avatar

Geen reet van cijfers aantrekken gewoon kijken. En dat is niet alleen bij deze film zo, maar in het algemeen. Het is meestal toch wel anders dan er wordt geschreven. Kijk maar naar films waar enorm veel reclame voor gemaakt wordt en die als een "groot succes in de VS" worden omschreven. Dan zijn meestal vreselijk zoute films. Dus juist de zoute films zou je een kansje moeten geven. Wat maakt het uit? Als het niet bevalt zap je gewoon weg!!