dexxa007 Avatar

dexxa007

Laatste reviews

Envy(2004)

"...Zeeer voorspelbare humor die eigelijk niet eens de naam 'komedie' waardig is. Het is een wanhopige poging van Ben Stiller om grappig over te..."

Blown Away(1994)

"...Lekkere actiefilm. Niet een te ingewikkeld verhaal en een aardige cast. Ik vind Jeff Bridges en Tommy Lee Jones een goeie combi. Ik vond het vooral..."

Gladiator(2000)

"...Dit is dus NIET de gladiator uit 2000, maar die uit 1992!!! Volgens mijn gids is dat ook (de Televizier)! En inderdaad duurt de gladiator uit 2000..."

The Meaning of Life(1983)

"...Ik ben zelf ook een ontzettende fan van britse humor, en dan vooral het prachtige setje van Monty Python! Toch vond ik dit zijn minst goeie film...."

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl(2003)

"...Ik moet toegeven, petje af voor Disney! Toen ik deze voor het eerst ging kijken had ik eigelijk vooraf het idee van.... neeej, niet weer zo'n..."

Laatste reacties

"...[quote=geOrgiie]wahaha geweldige film..vrall in ut restaurant..egg vet!!..int bgin issiej saai..maa laternaa egg vet!!..:P[/quote] Haha kun je meteen zien wat voor soort mensen dit een leuke film vinden ;) Wat mij betreft.. ik sla 'm over. Als......"
Mickey Blue Eyes
"...Dit is een typische "sit back and relax" film. Hij is niet om je rot te lachen, maar ook zeker niet saai. Ik geniet altijd met volle teug bij deze film. Het zit gewoon goed in elkaar. Mijn rating: [rating 4]..."
The Secret of My Succe$s
"...Ik moet zeggen, ik was best onder de indruk van deze film, maar hij lijkt idd wel heel sprekend op Das Boot, welke toch wat beter was. Ik vind het opzich wel heeel erg jammer dat iedereen engels spreekt.... dat HOORT gewoon niet! :| Een best spa......"
U-571
"...Woohoo, lang geleden :) Lekker klassieke Eddy Murphy humor! Idd vooral leuk wanneer hij meerdere personages aan de tafel gaat spelen :W. Je moet wel een beetje van onderbroeken-lol houden, maar voor de rest een uitstekende komedie. Origineel verha......"
The Nutty Professor
"...Ik vond het een vermakelijke film om eens te zien, maar het is idd exact hetzelfde als Liberty stand still. Toch is Phone Booth veel beter: a) betere cast die het geloofwaardiger maakt b) meer humor met actie gemixed c) standaard verhaaltje, maar......"
Phone Booth

laatste ratings

dexxa007 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

dexxa007 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.