AlwaysACritic Avatar

AlwaysACritic

Laatste reviews

The New Guy(2002)

"...Geen reet van cijfers aantrekken gewoon kijken. En dat is niet alleen bij deze film zo, maar in het algemeen. Het is meestal toch wel anders dan er..."

The Ring Two(2005)

"...SCHIJTFILM. Ze moeten gewoon kappen met al die *$$#@## sequels, remakes, etc. etc.Het is enorm vervelend dat er nog maar weinig mensen zijn in de..."

Laatste reacties

"...[quote=Mr. Cinema]Akketa is de enige hier die het begrijpt. Micheal Bay maakt geen films voor recensenten maar voor het publiek. Hij zei zelf in een interview wat ik laatst zag: I've i wouldve made movies for the critics, i wouldve never won so many......"
Transformers
"...Waar ik deel 1 en 2 toch zeer vermakelijk vond was deel 3 totaal niet aan mij besteed. Ik vond het kort samengevat totale BAGGER. De effects zijn zoals gewend mooi, maar daar is dan ook echt alles mee gezegd. Het verhaal gaat nergens over. Alsof ze e......"
Shrek The Third
"...Cinematografisch erg mooi, qua acteren ook goed, maar het verhaal kon me niet pakken en ik voelde de climax niet, het was voor mij een zeer logisch gevolg (had gehoopt juist verrast te worden). Ik vind ook dat het beter had gekund, zoals [b]raymills8......"
The Fountain
"...Nou zeg ik heb toch wel slechtere scènes gezien. Niet dat deze zo goed waren :E. Zal proberen een paar titels op een rijtje te zetten. En dan van zogenaamde "bekende" films..... Wordt vervolgd...."
Slechtste filmscènes ooit
"...[quote=Benne]Het is gewoon een belachelijke gast. Tuurlijk is alles gratis in Cuba, door het achterlijke beleid heeft niemand daar een schappelijk inkomen... Er zijn in Europa trouwens ook medische wachtlijsten waar je voor jaren op verzeild kunt rak......"
Michael Moore aan de tand gevoeld

laatste ratings

AlwaysACritic heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

AlwaysACritic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.