AlwaysACritic Avatar

AlwaysACritic

Laatste reviews

The New Guy(2002)

"...Geen reet van cijfers aantrekken gewoon kijken. En dat is niet alleen bij deze film zo, maar in het algemeen. Het is meestal toch wel anders dan er..."

The Ring Two(2005)

"...SCHIJTFILM. Ze moeten gewoon kappen met al die *$$#@## sequels, remakes, etc. etc.Het is enorm vervelend dat er nog maar weinig mensen zijn in de..."

Laatste reacties

"...Sinds wanneer is wat jij zegt een vereiste om kritiek te leveren? Laat ieder lekker z'n eigen mening hebben en ga jij maar lekker popcorn eten kerel...."
What Planet Are You From?
"...[quote=moorhuhn]Zelden zo'n slechte film gezien:( Ik snap nie dattie nog een 7 krijg. Totaal onbegrijpelijk!!![/quote] Ik had het nog niet eens begrepen als ie een 4 had gekregen......"
Mars Attacks!
"...Heb hem gezien,maar was er niet echt kapot van. Maar goed, smaken verschillen natuurlijk......."
Lawn Dogs
"...Is ie echt zo slecht? Heb nl eerder niet echt de drang gehad om hem te kijken, heb dat nog steeds niet en als ie slecht is blijft dat zo...."
The Adventures of Pluto Nash
"...[quote=Thiver][i]Eternal Sunshine of the Spotless Mind[/i], anyone? :B[/quote] Smaken verschillen, maar ff serieus, meen je dat nou???? :r Ik heb echt totaal niks met zulke vage schijtfilms. (afgezien van het feit dat ik wel enig respect kan op......"
Bruce Almighty

laatste ratings

AlwaysACritic heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

AlwaysACritic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.