Best. Christmas. Ever!
Best. Christmas. Ever. biedt te weinig humor en warmte om de voorspelbaarheid en onoriginaliteit te vergoelijken.
play

4,0 details

  • 80 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
80 Min Verenigde Staten

Tijdens de kerstdagen stuurt Jackie altijd een opschepperige vakantienieuwsbrief waardoor haar oude studievriendin Charlotte zich waardeloos voelt. Wanneer een speling van het lot Charlotte, haar man Rob en hun gezin enkele dagen voor Kerstmis op de besneeuwde stoep van Jackie en haar man Valentino doet belanden, grijpt Charlotte de kans om te bewijzen dat het 'perfecte' leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. Maar in haar overijverige poging om Jackie te ontmaskeren, verpest Charlotte bijna Kerstmis voor beide families en moet ze samenwerken met haar oude vriendin om de stukjes weer op hun plaats te krijgen.

Regie
Mary Lambert
Cast
Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs, Matt Cedeño, Janet Lo, Allan Groves, Paul Kiernan, Chase Ramsey, Kylie Rohead, Wyatt Hunt, Abby Villasmil, Madison Skye Validum, Nadia Sine, Randy Mundy, Camille Cadarette, Evan Lai-Hipp, Jake Mattson, Pamela Beheshti.
Release
16.11.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Mary Lambert | Scenario: Todd Calgi Gallicano, Charles Shyer | Cast: Heather Graham (Charlotte Sanders), Brandy Norwood (Jackie Jennings), Jason Biggs (Rob Sanders), Matt Cedeño (Valention), Madison Skye Validum (Beatrix Jennings), Wyatt Hunt (Grant Sanders) e.a. | Speelduur: 80 minuten | Jaar: 2023

Het is een traditie die we (godzijdank) in Nederland niet kennen en die in Amerika verloren dreigt te gaan: het sturen van een 'holiday news letter' met de kerst. In zo'n brief die Jan en alleman moet lezen, schrijf je tot in detail hoe het afgelopen jaar geweest is. Met een flinke dosis opschepperij en foto's van veel te blije familieleden natuurlijk. In de eenentwintigste eeuw heet dat Facebook of Instagram, maar die memo heeft Jackie Jennings niet gekregen. Zij plakt nog gewoon postzegeltjes.

Ook de tobbende Charlotte Sanders ontvangt elk jaar een papieren nieuwsupdate van Jackie, die ooit een goede vriend van haar was en de ex van haar man Rob. Het contact is verwaterd en Charlotte zit helemaal niet meer te wachten op de succesverhalen van Jackie. Als haar gezin bepakt en bezakt de feestdagen bij haar zus denkt door te gaan brengen eindigt de rit door geklier met de TomTom echter voor de villa van de familie Jennings. Een sneeuwbui zorgt er natuurlijk voor dat de familie Sanders daar tot en met de kerst moeten logeren.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Best. Christmas. Ever! Nieuwsberichten