Nieuwste Netflix Original neemt de Top 10 helemaal over

Best. Christmas. Ever! staat nu in de Netflix Top 10 en heeft alleen The Killer voor zich.


Met alleen nog The Killer op de eerste plaats heeft de nieuwste Netflix Original nog slechts een film te verslaan om de Netflix Top 10 echt te domineren. Best. Christmas. Ever! komt namelijk binnen op de eerste plaats.

De romantische komedie van regisseur Mary Lambert (Pet Sematary, 1989) wordt door Netflix omschreven met woorden als "sentimenteel, feelgood" en "voor het gehele gezin". Er zijn rollen voor onder andere Heather Graham, Brandy Norwood en Jason Biggs.

Mager ontvangen
Best. Christmas. Ever! is duidelijk geen hoogvlieger. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes heeft de film een score van 40 procent na tien recensies. De publieksscore is met 16 procent wel erg mager.

FilmTotaal-recensent Dirk Sung gaf de film slechts 1,5 ster en schreef: "Op een gegeven moment zegent een van de personages ons met de tegeltjeswijheid: "Iedereen maakt fouten, daarom zitten er gummetjes aan het einde van potloden". Voor Best. Christmas. Ever. heeft regisseur Mary Lambert een hele grote gum nodig."

Nu op Netflix
Wil je de film zelf beoordelen, dan vind je Best. Christmas. Ever! nu hier op Netflix.


De synopsis: Nadat een speling van het lot hun families met kerst samenbrengt, wil Charlotte bewijzen dat het leven van haar vriendin Jackie te mooi is om waar te zijn.

NieuwsFilm

meest populair