The Family Plan

5,2 details

  • 118 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Verenigde Staten
118 Min Verenigde Staten

Dan Morgan houdt van zijn rustige leven als toegewijde echtgenoot, vader van drie kinderen en succesvolle autoverkoper. Dat is echter de helft van het verhaal. Tientallen jaren eerder was hij een elitemoordenaar van de overheid die de dodelijkste bedreigingen ter wereld moest uitschakelen. Wanneer vijanden uit zijn verleden hem opsporen, stopt Dan zijn nietsvermoedende vrouw, puberende tienerdochter, pro-gamer tienerzoon en schattige baby van tien maanden in hun minibusje en vertrekt voor een geïmproviseerde reis door het hele land naar Las Vegas. Dan is vastbesloten om zijn gezin te beschermen - terwijl hij ze trakteert op de vakantie van hun leven - en moet zijn al lang sluimerende vaardigheden inzetten zonder zijn ware identiteit te onthullen.

Regie
Simon Cellan Jones
Cast
Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, Ciarán Hinds, Maggie Q, Saïd Taghmaoui, Jonny Coyne, Zoe Margaret Colletti, Felicia Pearson, Savanna Gann, Van Crosby, Miles Doleac, Anisa Nyell Johnson, Chantal Maurice, Valkyrae, Angelica DeChavez, Cate Jones, Hayley Keown, Susana Dragañac.
Release
14.12.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Simon Cellan Jones | Scenario: David Coggeshall| Cast: Mark Wahlberg (Dan), Michelle Monaghan (Jessica), Zoe Margaret Colletti (Nina), Van Crosby (Kyle), Maggie Q (Gwen), Saïd Taghmaoui (Augie), Ciarán Hinds (McCaffrey), e.a. | Speelduur: 119 minuten | Jaar: 2023

Mark Wahlberg heeft de reputatie aan zijn doorgetrainde door Calvin Klein verhulde kont hangen dat hij een niet bijster goed acteur is. In karakterrollen zul je hem zelden aantreffen, maar toch is het een bijzondere prestatie dat de voormalig rapper en ondergoedmodel nog steeds aan de bak is. Het hangt er vooral vanaf of de inmiddels tweeënvijftigjarige Marky Mark de juiste rollen krijgt toegespeeld, waarbij het scenario hem past.

De actiekomedie The Family Plan ontstijgt nergens de middelmaat maar is een perfect vehikel voor de beperkte talenten van Wahlberg. De acteur moest de teksten van hoofdpersonage Dan Morgan uit zijn hoofd leren, een familieman die tot grote frustratie van zijn vrouw Jessica een behoorlijk ingedut bestaan als autoverkoper leidt. Er is echter een reden dat Dan in de luwte blijft, nooit eens iets leuks met zijn drie kinderen wil doen en het liefst zit te vegeteren op de bank.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Family Plan Nieuwsberichten